Tak to sa do powieszenia na drzewie. zaletą jest to że w czasie śnieżyc pokarm nie zostanie zasypany, conajwyżej tylko odrobinę. Też mam nadzieję na fajne zdjcia. Pozdrawiam serdecznie.
Kasiu miła 400 Tobie strzeliła, więc przyjmij kwiatuszek ode mnie olsztyńska New Dawn
Dziękuję Aniu New Dawn piękna ale masz w O. cudeńka róże od dawna chcę mieć, ale to jeszcze nie pora, co jednak nie zmienia faktu, że się nimi zachwycam Pozdrawiam!
Trawka, kanty...... perfekcjonistka..... chyba dalej nie czytam, bo znów cały tydzień bedę chodzić i mrukac pod nosem, a mi Ogrodowisko zakazało.... nawet mi grozili pobiciem....
O tak tu przysłac tych , którzy twierdzą, ze u mnie jest jak należy...... ale może i dobrze ze u mnie trochę inaczej..... bo inaczej bałąbym siechodzić po ttrawniku i musiałabym odzwyczaić się od moich przyzywaczjeń, a to mogłoby doprowadzić do pewnych frustracji....
Reasumując.. to mogę oglądać tylko czasami i w przypływie skrajnie dobrego lub złego humoru
Celinko,Danusiu,dworek w środku jest kompletnie umeblowany,więc tylko się wprowadzać
Aniu Monteverde,białe hortensje pasowałyby jak nic.Już je sobie wyobrażam
Aniu Asc,ja też lubię wiejskie klimaty,dlatego urzekły mnie okienka w tych chatkach,w każdym pelargonie.A przed domami malwy,liliowce (niestety już przekwitnięte),słoneczniki i rudbekie.Moja bajka.
Czytałam, że spodobał Ci się Carex Ice Cream, ja go wsadziłam w zeszłym roku, ale mi zmarzł. To wina tej ostrej zimy, nie było śniegu. Zobacz jak wyglądał.
Danusiu mam kajecik przy kompie i wszystko notuję na serio!!
A to mnie zmartwiłaś
A są jakieś niezmarzalne odmiany ale nie za wysokie?