Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Joaska 10:15, 18 paź 2012

Ale ładna wyszła ta rabata z brzozami
Urszulla 10:53, 18 paź 2012

Podziwiam za talent utworzenia takiej dużej rabaty w tak krótkim czasie. Jest wykończona na tip top. Pozdr.
Sonka 11:30, 18 paź 2012

od początku twoich prac ogrodowych obserwuję, zaglądam i podziwiam, jesteś niesamowitą kobietą włożyłaś masę pracy i sporo kosztów ale efekt jest powalający, doceniam również rolę Magnolii, która pomaga wspiera i instruuje, bo wiedzę i chęci pomocy ma ogromne, pozdrawiam
Marlenaa 22:01, 21 paź 2012

Witam.
Przeczytałam Twoje wątki, będę podglądać, kibicować i czerpać inspirację. Kawał pracy za Tobą
Podziwiam i pozdrawiam.
Hogata 21:44, 26 paź 2012

butterfly napisał(a)
Dziś skończyłam sezon 20012 w ogrodzie - przynajmniej tak mi się wydaje...

Witam.
Przyszłam się przywitać i zobaczyć co tu się dzieje, a tu sezon zakończony. Zresztą u mnie też raczej koniec sadzenia i przesadzania. Teraz pozostało oglądanie fotek, planowanie kolejnych zmian i czekanie do wiosny.
Pozdrawiam.
Hogata 22:11, 26 paź 2012

butterfly napisał(a)
Takie ładne tło robi się dla moich wiśni 'Umbraculifera'

Jeszcze się dopytam gdzie kupiłaś takie ładne wiśnie? Na jakiej wysokości są sczepione, no i ile kaski kosztowały?
U kogo je zobaczę to męczę tymi patynami.
Pozdrawiam
Basia_1987 22:18, 26 paź 2012

Dawno mnie u Ciebie nie było, ale pomału nadrabiam zaległości Rabatka wyszła cudnie,na pewno sporo pracy kosztowała,ale efekt wyśmienity, bardzo mi się podoba.
butterfly 16:16, 31 paź 2012

Ojej, ilu gosci ! A ja chyba zapadłam juz w sen zimowy...

Joasia, dziękuje za odwiedzinki Rabata z brzozami moja ulubiona - uwielbiam na nią patrzeć z okien tarasowych, slicznie wyglądają te trawy, a jak sie rozrosną.... mmmmm, miodzio bedzie

Urszulla, no rabata jeszcze nie wykończona na tip-top - brakuje mi jarzmianki, uzupełnię wiosną

Sonka, tak, pomoc Magnolii bezcenna zastanawiam się jak by tu się zrekompensować....
Zapraszam częściej
Podobają mi się twoje ogromne hortensje

Marlenaa, dzięki,inspiruj się i zakładaj swój wątek

Hogata, wisienki kupowałam w szkółce w Trzebownisku, w tej mniejszej. Przezimowały już jedną zimę, nic im nie było. Miały wiosną trochę mszycy ale potraktowałam je wodą z octem i płynem do naczyń
Kosztowały 120,-, są szczepione na wys. 180 cm
Potrzebuję jeszcze trzech ale już w tym roku nie mieli - zamówiłam na wiosnę

Basia_1987, rabata robiona była etapami, koszty troche sie rozłożyły. A efekt rzeczywiście wyśmienity, przyznam nieskromnie
Madzenka 22:07, 03 lis 2012

Beatko nie wiem jak ale się zagubiłam i dawno do Ciebie nie trafiłam. rabaty boskie, efekt powalający, nie mogę się doczekać widoków za rok!!!
Pozdrawiam i życzę dlaszej wytrwałości
Ps . Życze aby M nadala się nudził i korę wysypywał efekt znakomity, pozdrawiam M
butterfly 08:11, 06 lis 2012

Madżenko kochana , dziekuję
Ja tez nie mogę się już doczekać tych widoków w przyszłym roku

M. tez pozdrawia - teraz aby mu się nie nudziło podsuwam mu rózne projekty domków dla ptaków, pergoli... jeszcze nowa buda dla psa do zrobienia...

A teraz...
Chyba ostatnie już w tym roku takie zdjęcia

A tak bylo parę dni temu

Szkoda, że inne kwiaty już tak nie wyglądają

Edit - właśnie przez chmury przebija sie słońce - widzę światło w tunelu, nie jest źle