Duże zmiany na lepsze, jak mi się podoba ta żółta tuja przycięta w kulę I te czerwone begonie... widzę tutaj wpływy ogrodu w stylu angielskim
Świetny, zadbany ogród , wielkie brawa
Danusiu - spójrz swoim okiem i powiedz, co jeszcze dodać lub zmienić, myślę o kuli cisowej na pniu a pod nią 2-3 mniejsze ??? W miejscu gdzie teraz stoi donica
lobelia ciekawa jestem jak przetrwa zimę. Kupilam na wiosnę
Radzę przykryć chociażby gałązkami jedliny, moja wymarzła w tym roku. Miałam ją dwa lata, nigdy nie przykrywałam, a szkoda, bo może by przeżyła...
Ładny widok z okna, jałowce spore, jak połączą swoje gałązki będzie niezły szpaler. Ile lat mają?
Z okazji pierwszej seteczki samych wspaniałych nasadzeń, przyjemności z prowadzenia wątku i aby Ci kwitło i rosło pięknie, a zdjęcia z Twojego pięknego zakątka cieszyły Twoje i nasze oczy.
Witam jestem nowa na forum,przeczytałam kilka artykułów,wątków, obecnie jestem na wątku Sylwi.
Piękne ogrody się tu naoglądałam, mój jest taki sobie nieciekawy. Jak narazie robię w nim wszystko sama jestem laikiem nie mam pojęcia o projektowaniu.
Pokaże Wam, chociaż trochę mi wstyd za mój ogród. Uwagi mile widziane.
Mam coś problem z szybkim wstawianiem zdjęć.
Wandziu gratuluję pierwszej setki i rychło liczę na następną, idzie jesień więc będzie okazja robić najpiękniejsze foty roku. Może się wstrzelę na pierwsze miejsce. Niestety pośpieszyłem się, następnym razem może się uda.
Pozdrawiam Cię serdecznie, moja kleome w prezencie.