Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 14:12, 26 paź 2012

asc napisał(a)
Przybiegłam się przywitać .. zachęcona reklamą Twego ogrodu u Wieloszki... faktycznie piękny ogród.... dopisuję do obejrzenia na wolniejsze chwile... bo widzę, że warto A i czytam coś o Magnolii.... jeszcze nie kupiłam...

Witaj Aniu Zapraszam do lektury mojego wątku (wersja pełna) lub przeglądania zdjęć (wersja skrócona dla zapracowanych). Ja kiedyś u Ciebie byłam, ale (chyba?) nie zostawiłam wpisu. Z mojego powodu nie warto kupować 'Magnolii", bo nie ma tam nic lepszego,niż tutaj.
Domi 14:17, 26 paź 2012

Gabi napisał(a)
Dominiko, dziękuję za informację o artykule w Magnolii. Kupiłam i również gratuluję, choć przyznam, że miałam nadzieję na obszerny artykuł z pięknymi zdjęciami, a tu tylko pocięte fotki. Mam nadzieję, że redakcja już się zorientowała, ze trzeba do Was NATYCHMIAST pojechać, bo Wasz ogród jest absolutnie cudowny! Ja nie znam drugiego tak wysmakowanego i eleganckiego ogrodu. U mnie w komputerze ma swój oddzielny folder

Gabi, teraz pojechałaś po bandzie. Bardzo Ci dziękuję za taki komentarz, ale nie zasługujemy na niego (ani ja, ani mój ogród),bo rzeczywistość jest mniej interesująca, niż fotografia.
Domi 14:18, 26 paź 2012

Sebek napisał(a)
Obejrzałem zdjęcia Też czuję niedosyt Ale za to dziękuję za kolejną porcję zdjęć - i to z dalszego planu

Nie ma za co
Domi 14:20, 26 paź 2012

irena_milek napisał(a)

Niesamowite barwy Dominiczko, widzę, że świetnie godzisz i macierzyństwo i ogrodnictwo. Wszystko takie zadbane, równiutko przycięte i uporządkowane.

W tym roku kupiłam też nożyce elektryczne, dzięki którym szybko ciacham to, z czym wcześniej dłuugo się bawiłam sekatorem. Brak czasu zmusił mnie do zakupu porządnych narzędzi ułatwiających pracę i jestem z nich bardzo zadowolona.Nie żałuję żadnej wydanej złotówki.

Dominiko, a które nożyce kupiłaś, i ja się przymierzam do tego zakupu, bo sporo roślin do cięcia; czy wszystko nimi przycinasz? i gratuluję występu w Magnolii

Kupiłam Boscha, za namową Wieloszki i Marzeny. Nie tnę nimi bukszpanów, bo rwie listki. Sprawdzają się super przy cięciu tawuł, traw, kulek z cisa. Wrzosy też będę nimi ciachać.
Domi 14:21, 26 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Serdecznie pozdrawiam i gratuluję pięknych zdjęć. Zdjęcia zawsze piękne, a ogród w obiektywie jeszcze piękniejszy.

Elu, masz rację, że w obiektywie ogród wygląda ciekawiej. No i chwastów nie widać Przesyłam uściski.
Domi 14:28, 26 paź 2012

mira napisał(a)

Ja też widzę kolory. Piękne kolory.
Domi, to drzewo z lewej strony - co to jest?
Gratuluję zdjęć w "Magnolii" - Twój ogród jest bardzo rozpoznawalny.

Witaj Domi!
gratuluje publikacji - jeszcze nie widziałam ale kupię i to z Twojego powodu !

ja też ma ten klon juz od kilku tygodni bez listka i chyba też Ci choruje częśc liści porażona - nie iwem co robić zawsze w sierpniu zaczyna się jakaś przygoda ze zwijaniem liści - masz na to jakiś patent ?
w tym roku niec nie pryskałam bo udaję EKO

Ten mój klonik pierwszy raz coś złapał, bo dotąd był regularnie pryskany. W tym roku też jestem EKO i roślina złapała grzyba... Niemniej jednak słońce co sezon przypala mu liście. Miało mu to z wiekiem przejść, ale jeszcze nie przeszło. Nie przejmuję się tym grzybem, opryskałam pień i gałęzie. Opadłe liście zbieram i mam nadzieję, że na wiosnę będzie wszystko ok.
Domi 14:30, 26 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Twój ogród dostarcza wielu inspiracji dzięki pięknym zdjęciom. Gazetom również GRATULUJĘ ARTYKUŁU.

Dziękuję bardzo i pozdrawiam!
Mala_Mi 14:33, 26 paź 2012

Wybieram z musu wersję dla zapracowanych... ale naprawdę z miła chęcią poczytam obrazki
I do obrazków starszych na pewno wrócę... cebulowe nasadzenia mnie bardzo zaintrygowały i spodobały się Gdybym byłą tu wcześniej na pewno bym inaczej posadziła cebule w tym roku.... ale c otam.... u mnie będzie po prostu inaczej.. po mojemu Kolorowo i szalenie... ogród to odzwierciedlenie naszego charakteru.... Natury nie oszuka ....
Domi 14:34, 26 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Miałam już więcej nie kupować magazynów ogrodniczych, bo mam całą kolekcję przeróżnych od 2001r., z którymi nie potrafię się rozstać ku rozpaczy M .
Teraz wszystko dostępne jest w internecie Poza tym w gazetach coraz mniej ciekawej, merytorycznej treści,a coraz więcej reklam, więc już nie kupuję .
Ale dla tego specjalnego numeru Magnolii zrobię wyjątek
Mam nadzieję kiedyś zobaczyć ten cudny ogród na żywo sąsiadko
Pozdrawiam serdecznie

Z tymi reklamami to jakaś masakra. Kiedyś gazetę czytało się, a teraz tylko się ją przegląda, bo nie ma za bardzo co czytać. Jeszcze raz pozdrawiam Anito!
Domi 14:35, 26 paź 2012

waska napisał(a)
Piękne Zdjęcia, piękny ogrod , poprostu Pieknie

Wasko, ściskam mocno i dziękuję za odwiedzinki!