Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kolorowy ogród na piasku 09:26, 10 sie 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Przyszłam sobie pooglądać i jestem zachwycona Ogród uroczy, pięknie skomponowany...
Będę zaglądać A jaką różę masz w avatarku?

Dziękuję za tak miłe słowa i zapraszam
Moja róża w avatarku to Eden Rose, kwitnie takimi bukietami

No i wszystko jasne! Czy to jakiś znak, jeśli za każdym razem podoba mi się ta sama róża?... Myślę, że nie mam wyjścia - muszę ją kupić Czy ona mocno się pnie?

Ewo, nie masz wyjścia

Potrafi być wysoka, niestety u mnie nie ma szansy pokazać swoich mozliwości, bo przemarzła do kopczyka, ale u Ciebie jest chyba cieplej. W ciągu sezonu rośnie bardzo szybko, te bukiety są na wysokości 150, 170 cm, ogromną jej zaletą jest to, że bardzo długo trzyma kwiaty, no i ładnie, delikatnie pachnie
ogrodoweimpresjejolki 09:20, 10 sie 2012

Do góry
Na dzień dobry

niech będzie ciepły , słoneczny, pełen miłych niespodzianek

Kolorowy ogród na piasku 09:20, 10 sie 2012

Do góry
akanta napisał(a)

różowo-niebiesko

Witaj Vivo
Pięknie to wyglada!
Ale powiedz proszę ,czy tam jest wśród lilii rozwar? taki wyrósł wysoki? czy lilie takie niskie?
Pozdrawiam czwartkowo

Cuuuudny busz aż róża lgnie do towarzystwa !

O ...Aniu, wypatrzyłaś różę
Tym razem biało-niebiesko

Kolorowy ogród na piasku 09:15, 10 sie 2012

Do góry
viva napisał(a)

Przyszłam sobie pooglądać i jestem zachwycona Ogród uroczy, pięknie skomponowany...
Będę zaglądać A jaką różę masz w avatarku?

Dziękuję za tak miłe słowa i zapraszam
Moja róża w avatarku to Eden Rose, kwitnie takimi bukietami

No i wszystko jasne! Czy to jakiś znak, jeśli za każdym razem podoba mi się ta sama róża?... Myślę, że nie mam wyjścia - muszę ją kupić Czy ona mocno się pnie?
Ogród Sylwii od początku :) 09:13, 10 sie 2012

Do góry
Syla napisał(a)

A to przepraszam! W tej powodzi postów się pogubiłam. Ale jak w Turcji to koniecznie poproszę o opinię. Bo my przemyśliwamy czy w przyszłym roku tam właśnie się nie udać. Warto?

Bardzo warto z naciskiem na bardzo .... byłam w dwóch hotelach. Polecam Miracle oraz Royal Holiday Palace - funkcjonuje od pół roku jest nowiusi są jeszcze inne rekomendowane przez rezydentów ale ja szukałam i głównie brałam pod uwagę atrakcje dla mojego siedmiolatka ceny są porównywalne .... pokażę kilka zdjęć wieczorkiem .... żartowałam z tym niedoczytaniem buziolek

widok z naszego tarasiku

Cześć Sylwuś, ale piękny widok z hotelu, ja też podróżowałam do Rzeszowa i Przemyśla, gdzie nigdy nie byłam ogród w stanie superaśnym wszystko tak się rozrosło, no i majster świetnie zrobił kompostownik pozdrawiam
Nigdy nie mów nigdy 09:12, 10 sie 2012

Do góry

Kolorowy ogród na piasku 09:08, 10 sie 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Niestety nie zawsze jest różowo w naszym ogrodzie, w tym roku grzyby zniszczyły nam trawniki (i nie tylko).
Teraz próbujemy je reanimować.
To zdjęcie pokazuje w jak opłakanym są stanie, gdzie ta ich soczysta zieleń z maja...

Patrząc na to ujęcie, w ogóle nie skupiam się na trawniku, tylko na wszystkim co wokół i co widzę; wydmurzycę, klon Flamingo, perukowca i wiele pięknych roślin

A ja głównie ławeczkę bo bardzo mi się podoba. Piekna.

Bogdziu, ławeczka chyba w podobnym stylu do Twojej
Nigdy nie mów nigdy 09:04, 10 sie 2012

Do góry
Róże po burzy gradowej sprzed miesiąca. Tylko jedną złamało dokumentnie i trzeba było ją wymienić. Na zdjęciu widać dziurę. Tak dorobiłam się Chopina

W Gąszczu u Tess 09:01, 10 sie 2012

Do góry
Ozz napisał(a)
Ho, ho! To tam nie ma jednej yuki! Tam ich cała rodzinka

Wrzucam próby - Danusia 2 w 1
Prośba od razu do szefowej o łajanie i korektę fachowym okiem.

Może by się jeszcze jedna chuda, wysoka trawka przydała między trzema iglakami... jest tam jeden bukszpan-kulka między żurawkami, można by jeszcze w dwóch innych miejscach powtórzyć taką ,,kulkę" między żurawkami, choć nie wiem czy bukszpany to już nie zanadto...

Ozzi, dziękuję Muszę to na spokojnie przeanalizować,a tak naprawdę to raczej zwizualizować, bo z wyobraźnią przestrzenną to u mnie krucho.
Widzę, że "jajo" w projekcie uwzględniłaś. Ale to jajo jest "przejściowe", zamierzam z tego bukszpana stożek zrobić. Bo nie podoba mi się forma jajowata.
Ogród Sylwii od początku :) 08:51, 10 sie 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
A to przepraszam! W tej powodzi postów się pogubiłam. Ale jak w Turcji to koniecznie poproszę o opinię. Bo my przemyśliwamy czy w przyszłym roku tam właśnie się nie udać. Warto?

Bardzo warto z naciskiem na bardzo .... byłam w dwóch hotelach. Polecam Miracle oraz Royal Holiday Palace - funkcjonuje od pół roku jest nowiusi są jeszcze inne rekomendowane przez rezydentów ale ja szukałam i głównie brałam pod uwagę atrakcje dla mojego siedmiolatka ceny są porównywalne .... pokażę kilka zdjęć wieczorkiem .... żartowałam z tym niedoczytaniem buziolek

widok z naszego tarasiku
Kolorowy ogród na piasku 08:45, 10 sie 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Ciągle tu błądzę,a tyle muszę ...
Pozdrawiam

Marto, mam nadzieję, że jeszcze tu kiedyś zabłądzisz

ogrodoweimpresjejolki 08:42, 10 sie 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Na sąsiedniej działce "ustrzeliłam" aparatem takiego tygrysa

Chyba nigdy nie przestane sie bać kotów.jakaś psychoza normalnie!
zawsze jak widzę to mam wrażenie ,że zaraz się mi rzuci do tętnicy szyjnej!! Normalny horror!!

[
Ogród Sylwii od początku :) 08:36, 10 sie 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Syla, no to przyznaj się gdzie byłaś! Już wiemy, że gorąco, że palmy, że mają superaśne hotele. No to gdzie to może być?

A napisałam koleżanka nie doczytała byłam w Turcji w Larze obok Antalyii
Hotel Royal Holiday Palace

Moje poletko 08:35, 10 sie 2012

Do góry
Witajcie piątkowo!:
Agatko, Bożenko Basiu dzieki bardzo
wracać już będą pociagiem.
Nie wszystko naraz! Co by robili za rok?
A za dwa lata to już tylko na nogach.!

PS.wczoraj gadałam z chłopakami i przekazałam o wsparciu wirtualnym płynącym z Ogrodowiska! .dziękowali bardzo i czułam w ich w głosie jak im było miło!! Tak więc dziewczynki , kibicujcie dalej proszę i dodawajcie sił! Mój ulubiony zestaw liliowo-różany dla Was

Kolorowy ogród na piasku 08:26, 10 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Niestety nie zawsze jest różowo w naszym ogrodzie, w tym roku grzyby zniszczyły nam trawniki (i nie tylko).
Teraz próbujemy je reanimować.
To zdjęcie pokazuje w jak opłakanym są stanie, gdzie ta ich soczysta zieleń z maja...

Patrząc na to ujęcie, w ogóle nie skupiam się na trawniku, tylko na wszystkim co wokół i co widzę; wydmurzycę, klon Flamingo, perukowca i wiele pięknych roślin

Irenko, bardzo miło z Twojej strony, jednak z brzydkim trawnikiem w ogrodzie jest tak jak z damą, która się pięknie wystroiła, wymalowała i do tego założyła stare, rozczłapane buty .
Uroda trawnika w ogrodzie jest bezcenna
Kolorowy ogród na piasku 08:22, 10 sie 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Vivo, piszesz, że sama wiesz najlepiej, ile musisz zrobić. I to jest właśnie to: "WIEDZA", którą posiadasz.
Ze smakiem dobierasz kolory w ogrodzie. Ja dojrzałam niebieską lekką choć sztywną trawę (wydmuchrzyca?) koło mężnego, niebieskiego jałowca. Ale nie wiem, jakimi trawami "podsadziłaś" to miejsce?

A roślina barwierska jest przepiękna.

Ewo, niektórzy mówią, że niewiedza jest zdrowsza

Niebieska trawa to wydmuchrzyca, rosną tam bordowe, niskie berberysy i bordowe żurawki; jeszcze nie wiem czy tak ma być

Miniaturowy ogródek 08:20, 10 sie 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Tiramisu nie dają rady na słońcu - kawałek rabaty do przeróbki:

Nowe żurawki czekają na swoje miejsce:

Skrzynia ocieplona:

Gabiku, zobacz u Syli żurawki. Właśnie wróciła i napisała, że jej jasne żurawki stoją sobie spokojnie na patelni, strona południowa i mają się dobrze. To są Lime Marmalade. Może zainteresuj się nimi
Ogród Sylwii od początku :) 08:16, 10 sie 2012

Do góry

Ogromnie mi się podoba!
Kolorowy ogród na piasku 08:10, 10 sie 2012

Do góry
Monic napisał(a)
Zestawienie z niebieskościami niezwykłe

Moniko, niebieski bardzo lubię w ogrodzie, a z różowym prezentuje się bardzo ładnie

Ogródek Hanusi po zimie 08:10, 10 sie 2012

Do góry
Wiwat 700 stron, wiwat Poczta Polska przesyłka w 1 dzień dotarła : )

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies