Wyjazd troszkę się przedłużył, ale już jestem. Oglądałam takie ogrody
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Aniu, aby obsadzić brzegi naszego stawu liliowcami i irysami przydałby mi się brzęczący woreczek, jeden brzeg ma długość ok. 60m.
Wierzba była jeszcze nieciekawa, wcale się nie przebarwia.
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Viva.. poczekaj troszkę... tyle liliowców posadziłam,,, że będę rozdawać
Nieustannie zachwycam się przebarwiającym się lasem A jak jeszcze są górki..najpiękniejszy widok na świecie
alez cudnie u Ciebie...za kazdym razem wpadam w rozmarzenie....
pieknie miejsce, piekny ogrod, piekne wszystko....i ta jesien u Ciebie ojjjj.....
pozdrawiam i sloneczka zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betysiu, wpadaj po jesienne rozmarzenie, a do Ciebie będę teraz wpadać po słoneczko i ciepełko
Aniu, aby obsadzić brzegi naszego stawu liliowcami i irysami przydałby mi się brzęczący woreczek, jeden brzeg ma długość ok. 60m.
Wierzba była jeszcze nieciekawa, wcale się nie przebarwia.
Viva.. poczekaj troszkę... tyle liliowców posadziłam,,, że będę rozdawać
Nieustannie zachwycam się przebarwiającym się lasem A jak jeszcze są górki..najpiękniejszy widok na świecie
Aniu, trafiliśmy chyba na najpiękniejszy czas jesiennego przebarwiania liści, zdjęcia tego nie oddają, sama dobrze wiesz. No i górki były . A las w górach jest zupełnie inny niż na dolinach.
Na liliowce będę czekać..., rozglądam się też za tanimi sadzonkami...
Irysów syberyjskich już mi trochę narosło, za parę lat będzie pokaźna łączka.
Vivo, ja też rozpatrywałam posadzenie tej gruszy. Miałam do wyboru klona Red Sunset, robinię Frisia i gruszę Chanticleer. Robinia jest krucha, więc na chwilę odpadła w konkursie. Te dwa pozostałe gatunki są dla mnie na równi piękne, podobnie się przebarwiają, mają ładne skórzaste liście, są zdrowe, a grusza ma dodatkowy atut w postaci kwitnienia na wiosnę. Niestety w moich okolicach nie znalazłam ani klona ani gruszy Poluję dalej.
Agnieszko podałam Ci stronie na gruszę, nie dopatrzyłam, że klona też szukasz. Na stronie związku znajdziesz producentów.