Bajkowy ogród..... ślicznie Wandziu, u Ciebie zawsze mogę zobaczyć przepiękne zdjęcia i cudowne kwiaty. Bardzo podobają mi się te przetaczniki, jakoś do tej pory nie udało mi się na nie trafić w sklepach..... może kupowałaś przez internet i masz adres sprawdzonego sklepu
Ewuś, masz swój udział ale trochę inny
Hosta pochodzi z przystanku podczas podróży do Ciebie i została tymczasowo zasadzona w doniczce razem z hostą prezentem dla Ciebie od Małgosi, i tak sobie była od soboty do niedzieli. A w niedzielę pakowanie i chciałyśmy od Ciebie doniczki, ziemi i nie wiadomo czego jeszcze Żeby cenna mutacja przetrwała drogę z powrotem
Najświeższe zdjęcie z dzisiejszego poranka, paseczki wyraźne, czyli hosta streaked, jak mówią hostomaniacy
Zbyszek wyjął z kieszeni niewielki, wielki instrument i zaczął grać by uświetnić zdarzenie.
Pozwolę sobie na dygresję .Tak niepopularna już dziś harmonijka w rękach,a raczej ustach Zbyszka brzmiała jak akordeon.Dawno nie słyszałam tak niezwykłego dźwięku.Dziękuję Krysi za pozwolenie na solówkę na boku Zbyszku ))))))Dla mnie było za mało,ale i za to jestem wdzięczna
Kolejnymi zdjęciami pewnie jak poruszyć to będzie "nieme kino"
Ania bez namysłu wchodzi do wody i "straszy",że nas wszystkich zaraz ochrzci swoim kropidłem
Szczerze zazdrościłam jej tej kąpieli pogoda była cudna jak na zamówienie
Rodzice chrzestni ogrodu zwarci i gotowi do celebrowania wydarzenia Zbyszek i Danusia
To było moje pierwsze spotkanie ogrodowiskowe- Jestem pod wrażaniem spotkałam bardzo dużo przesympatycznych ludzi- do tych chwil będę zawsze miło powracać
Rozmowy przy stole:
Cudny ogród:
I ja z Danusią
Witam Cię Bożenko ja i mój ogrodowy motylek Ten strój i zdjęcie jest na jej prośbę , to wpływ twoich bajeczek.Zdjęcie oczywiscie dla ciebie a skrzydełka machają na powitanie.Oby nie zechciała być wiewiórką hi,, bo skąd ja taki strój wykombinuję .Dzisiaj marzy o kocie tylko juz żywym kotku .Z tym będzie kłopot bo mama jest z innej bajki Babcia będzie musiała popracować nad tym
Boże jak tu pięknie , szczęka mi opada za każdym razem ogladam pana ogród.Ogród szefowej i pana to szczyt marzeń kazdego ogrodnika. Kolorystyka wprost zachwyca , bogactwo roślin i sposób wyeksponowania nieziemski. Wpisuję na listę obserwowanych wątków.Pozdrawiam.Tradycyjnie zostawiam kwiatka.
o taka bajkę mi chodzi
Adka, bardzo dziękuję że się podoba Również pozdrawiam