Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 13:24, 20 paź 2012

Aniu-uśmiałam się, ale mąż dobry, jak do tej pory nie wyrzucił to nie wyrzuci. NA roślinkach spanie latem ok, ale poza tym kiepściutko. Jak tylko jeden debet to się wyrówna. U mnie ich za dużo narazie.

Kasiu- mój M. gra w totka i czasem mu się zwróci. A ja jestem realistyką i wierz mi ani razu jeszcze w życiu nie kupiłam toto-lotka. To chyba mam po ojcu który cieszył się że zaoszczędził- a jak inni pytali dlaczego-to mówił: bo nie kupił toto-lotka . I mi to chyba w pamięci zostało.

Dzięki że zaglądacie. Ja wczoraj się włóczyłam, a dzisiaj jestem w kuchni zarobiona. Jak wyjdę z kuchni, to znowu coś pokopię w przyszłym tygodniu-oczywiście jak będzie pogoda. A na razie z doskoku rzucę parę spojrzeń u innych i uśmiecham się do wszystkich jak mój kaktus do mnie.
Bogdzia 13:09, 21 paź 2012

Ula wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin

kasik778 19:45, 21 paź 2012

Ula obchodzisz dziś imieniny 100 lat życzę i tego co wszyscy na forum pragną - pięknego ogrodu

Kindzia 21:32, 21 paź 2012

Witam Ulciu po przerwie Poczytałam o wszystkim. I o pięknych hortensjach, i o wianku (śliczny!), i o winogronie, i o runiance, i o wrzosach z bluszczem chowanych przed zimnem. U mnie w Pszczynie jeszcze przymrozków musiało nie być, dalie kwitną
Święto masz Ulciu? To spełnienia marzeń Ci życzę. I kwiatucha świeżo kwitnącego zostawiam

popcorn 22:38, 21 paź 2012

Najlepszego! Jaki kaktus!
pozdrawiam
Urszulla 12:43, 22 paź 2012

Dziękuję Wam za życzenia
Bogdziu-cudownie żółta róża czy pachnąca?
Kasiu-to ulubione naturalne widoki, motyle przypominają smak lata.Dziękuję
Kindziu-wspaniała róża, ale w przyszłym roku będziesz ich miała dużo. Pewnie obejrzę w naturze.
Karolinko-zachwycamy się jednym kwiatem, fajnie jak będzie ich dużo. Ale najcudowniejsze to że ten 1 kwiat zakwitł na moje imieniny i dzisiaj jest po więc kaput już po nim.
Przypomiało mi się jak miałam na starym mieszkaniu hoję. Nie kwitła 5 lat i miałam ją wyrzucić. Gdy naraz zakwitła jak zaszłam w ciążę masą kwiatów. W tym samym roku zakwitła 2 raz jak się urodził pierwszy syn. Potem już nigdy nie kwitła.

Częstuję Was wirtualnie torcikiem orzechowym

A to moje prezenty
fiołek (czy można go wysadzić do gruntu i kiedy)

Pink Dancer

Milka 12:48, 22 paź 2012

Ciut z opóźnieniem, ale bardzo serdeczne życzenia przesyłam imieninowe
Urszulla 14:10, 22 paź 2012

Dziękuję Irenko za ogrom kwiatów i ten ich zachwycający kolor.
vita 17:09, 22 paź 2012

Ula, kiepsko wyszło, najpierw poczęstowałam się tortem, a potem zorientowałam, że to imieninowy.
Najlepsze życzenia, ogrodowe i osobiste.

Urszulla napisał(a)
A to moje prezenty
fiołek (czy można go wysadzić do gruntu i kiedy)

Jesteś pewna, że to fiołek, wyglada jak cyklamen i to z tych, raczej na zewnątrz nie zimujących.
Ale u mnie na paraperach tylko i wyłącznie escheverie i aeonia, resztę morduję, chociaż wcale nie chcę!
eliza3 17:18, 22 paź 2012

Pozdrawiam Urszulko i życzenia składam imieninowe. Szkoda, że się spóźniłam, ale szczerze Ci życzę dużo uśmiechu i radości na co dzień.