Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

kasik778 08:11, 20 paź 2012

Przepiękna jesień a zdjęcia cudownie nastrojowe
Welka 21:34, 21 paź 2012

Witam!
Jutro wkleję zdjęcia tej samej alejki co wcześniej, bo co chwila tam chodzimy na spacer tak jest pięknie, a dziś grzybki. Byliśmy z M z godzinkę, słoik w occie jest, cała maszyna do suszenia i zrobiłam jajecznicę z grzybkami. Ludzi mijaliśmy dużo, ale znów swoje też znaleźliśmy

Welka 21:36, 21 paź 2012

i tu trzy się udało złapać

Pozdrawiam
monteverde 21:40, 21 paź 2012

Ewelinko to aleja do źródełka? pięknie wygląda

O joszki w kloszki ile grzybków, a takie najbardziej lubię zbierać

a zielonek nie ma? pozdrawiam
Welka 21:49, 21 paź 2012

Aniu, oczywiście, że do źródełka Wczoraj większość ludzi szła z aparatami albo telefonami, bo jak słoneczko świeciło to było przepięknie
Takich podgrzybków było niestety dziś najmniej, więcej zebraliśmy do suszenia. Starsza siostra była dziś dłużej na grzybach i w innym miejscu - ona przywiozła zielonki, rydze i koźlaki, ale bez podgrzybków.
Welka 16:39, 22 paź 2012

Witam!
Ładna jesień powoli zaczyna zmieniać się w pochmurną, ale zdjęcia z soboty jeszcze w słonecznym klimacie

Welka 16:45, 22 paź 2012

tylko jedna hosta się u mnie trzyma, reszta już wygląda tak

droga o Ol.

eliza3 18:51, 22 paź 2012

Piękne grzybki nazbierałaś, takie małe są najfajniejsze, a zdjęcia jesienne prześliczne.
Ja też zbierałam grzybki, ale były zdecydowanie większe, małych brak, więc może koniec grzybobrania, przynajmniej u nas, sucho, nie ma deszczu.
Kuklik 18:53, 22 paź 2012

Dawno mnie nie było, nie zdążam być na bieżąco u wszystkich Jesień w tym roku wyjątkowo łaskawie pozwoliła się wyzłocić przyrodzie, wszędzie pięknie...fantastyczne zdjęcia
Welka 22:16, 22 paź 2012

Elu, my pewnie byliśmy ostatni raz, bo już coraz zimniej się robi. Większość z tych naszych to też duże okazy, ale tylko te małe nadawały się do zdjęć
Iza, na bieżąco to ja w tym roku nawet w szkolnych dokumentach nie jestem, przyjeżdża KO i musimy przejrzeć wszystko, ja kończę staż i weszły nowe przepisy. A tu w wątkach... dziś jak dzieci pracowały nad zadaniem zastanawiałam się u kogo ja się pytałam o nazwę drzewa ze zdjęcia, nie mogłam sobie nic przypomnieć, wiedziałam tylko że Marzenka tez o to pytała i po powrocie do domu przeszukałam wątki - u Boćka, ale teraz sprawdzałam i nie ma jeszcze odpowiedzi

Pozdrawiam