Mówiliście żebym poszerzyła rabaty ......................... ? no to poszerzyłam
Mam nadzieję, że teraz będzie dobrze, tylko teraz muszę się zastanowić co dosadzić bo moja koncepcja runęła
Tydzień temu otrzymałam od Elizy prezent, nagrodę za którą bardzo chcę podziękować.
W przesyłce znajdowały się dwie cebulki szafirków oraz gladioli.
Bardzo się z nich ucieszyłam ponieważ szafirki chciałam jeszcze posadzić u siebie, a z gladioli bo pewnie sama bym się na nie zdecydowałam i kolor trafiony w 100 % bo od razu wiem, gdzie je posadzę.
ooo Sebuś jak dobrze, że trzymasz ręke na pulsie Jak widać jest tam mały zgrzyt bo na projekcie jest buk, a w rzeczywistości zostaną w tym miejscu brzozy nie mogę ich wywalić M by mi nie wybaczył ;( więc jest mała improwizacja ale kształt rabaty będzie taki sam. Przynajmniej tak mi się wydaje
Od kilku lat moją pasją jest zajmowanie się ogródkiem, który powstał po wybudowaniu domu. Pierwszą roślinę- jodłę koreańską- posadziliśmy 9 grudnia 1995 roku. Chociaż przesadziliśmy ją w inne miejsce jak była już duża, jest piękna i co roku ma okazałe szyszki. Później kolejne rośliny posypały się "jak z rękawa". Kupowałam i sadziłam wszystko, co mi się podobało.
Zapraszam do zwiedzenia mojego ogródka.
Wiosna
Lato
Jesień
A oto kilka moich ulubionych roślin. Z niektórymi niestety zima obeszła się bardzo źle.
W walce z nornicami pomaga mi kot Filemon. Kotka Kicia tylko przygląda się.
Miło mi było Was gościć. Będę wdzięczna za rady i uwagi.