Witam, chciałam właśnie "wygooglować" tego przywrotnika, w grafice połowa zdjęć jest z Twojego wątku
Gdzie on może rosnąć? Słońce czy cień? Cały czas poszukuję roślin, które ładnie by się porozrastały i miałabym mniej pielenia, ale większość jest do cienia, a często te które mogą rosnąć w słońcu nie podobają mi się.
Pozdrawiam
Gratulacje z okazji setki. Jak tam twoje piaski? Bo u mnie Sahara. Gdybym nie podlewała, pewnie by wszystko poschło. I ode mnie kwiatek z dodatkiem w środku.
Przyszedł Paweł i mówi.... "coś ty kupiła to nie ten dereń!" Ja mówie, jak to nie ten a Paweł przecież tamten ma czerwone gałęzie.... No zatkało mnie!
Paweł ma rację.... zobaczcie ten ma zielone...
Vivo i inni Goście wątku, czy róże 'Constance Spry' należy jakoś prowadzić na podporach? Wiem, że u Danusi ma oparcie w murze. Możecie mi generalnie coś powiedzieć o różach parkowych, sposobie ich prowadzenia (ja nie za bardzo lubię jakieś elementy drewniane w charakterze podpórek).
Witaj Sylwio, chciałąbym posadzic też w rogu jakies drzewko z bordowymi listkami, róg będzie obsadzony Smaragdami. Moje pytanie jest w jakiej odległości od Smaragdów należałoby posadzic takie drzewo.?