Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 23:20, 06 paź 2012

Gosiu bardzo dziękuję za życzenia i śliczną hortensję
ewalm 01:01, 07 paź 2012

monitka 21:22, 07 paź 2012

Ewciu bardzo dziękuję za życzenia i zdjęcie - jest prześliczne. Uwielbiam zieleń pecherznicy, bo to chyba ona? a tutaj mieni się wileloma odcieniami.

Na dzisiaj zaplanowaliśmy sobie wypad do lasu. Na szczęscie pogoda pozwoliła Nie mówiliśmy nic młodszej córce bo wiadomo jak to jest nakręci się i nawet jak będzie deszcz to będzie marudziła żeby jechać Powiedzieliśmy jej po przebudzeniu i powiem Wam że jej reakcja była fantastyczna. Od razu zaczeła planować co zabierzemy, oczywiście herbata w termosie i ciastka to podstawa każdego grzybiarza Potem odwieźliśmy starszą na jazdę konną a my udaliśmy się do pobliskiego lasu. Niestety grzybów jak na lekarstwo ale chociaż pospacerowaliśmy trochę w przemiłej scenerii.

Młoda miała niedosyt i juz nam zapowiedziała kolejna wyprawę do lasu mam nadzieję że tym razem grzybów będzie więcej

A tu moje wrzosiki śliczne niestety jeszcze nie posadzone...

Sebek 21:30, 07 paź 2012

Spóźnione, ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

AniaDS 21:41, 07 paź 2012

Jak pięknie, też liczyłam dzisiaj na piękną pogodę, ale jak to często bywa.. przeliczyłam się .
hanka_andrus 21:47, 07 paź 2012

Śliczny wypad do lasu,i ważne ,że rodzinny!
monitka 22:26, 07 paź 2012

Sebek bardzo dziekuję dzięki Ogrodowisku świętuję kilka dni dłużej

No niestety Aniu pogoda ostatnio kapryśna...u nas ostatnie kilka dni lało a dzisiaj nawet słonko poświeciło troszkę

Haniu mam nadzieję że uda mi się zaszczepić dzieciom tą radośc z obcowania z przyrodą. Jako dziecko chodziłam z bacią do lasu a potem co roku jeździłam z tatą na grzyby. No i nie wiem co to jest ale jak się jesień zaczyna to dosłownie muszę do lasu pojechać, tak mnie ciągnie. Uwielbiam ten zapach, odgłosy...jedyne co mnie zniechęca to kleszcze...
Moja mała Ala na widok paśnika dla saren (to miejsce zawsze odwiedzamy) krzyknęla dzisiaj: O! nasz las! bo rozpoznała to miejsce. To cieszy
kaisog1 22:29, 07 paź 2012

Monika widzę grzyby.... Ja bym tez z przyjemnością pospacerowała po lesie
monitka 22:40, 07 paź 2012

Gosia grzybów było tyle że spokojnie można było każdemu zrobić sesję foto aż nie nie wiem co z nimi zrobić tyle ich jest ale spacerek fajny, herbatka wypita i ciastka zjedzone
kaisog1 22:41, 07 paź 2012

.... bo to chodzi o spacer tak na prawdę a nie o grzyby Zabawa sie liczy.... fajnie spędzony czas, herbata i ciacho