Kurczę nie pamiętam. One nie są takiej samej wielkości, te do zakrętu są u mnie trzy lata, te dalej kupowałam w ubiegłym roku. Sadziłam je tak by się stykały. Marzy mi się piękny, gęsty żywopłocik...
a to jeszcze wstawię zdjęcie wspomnieniowe z lata 2010 r. - jak pierwszy raz zobaczyliśmy działkę w tle omawiana leszczyna i kąt, w którym jest obecna rabata z hortensjami i od dziś z Nigrą ))
Dziękuję Agatko za zdjęcia hortensji, wsapniale wygląda zrówno na rabatce jak i w bliskim kontakcie mozgi
I mówisz, że ma dość sztywne łodyżki?
Co do różanki z irysami, ja bym chwilowo zostawiła. Różankę dopiero tworzysz i zobaczysz jak to będzie wyglądało w przyszłym sezonie. Jak źle to wtedy przesadzisz, ale to jest moja opcja.
Robercie ,wróciłam z ogrodu,wieczorną kawę na balkonie postawiłam,i doczekałam się.
Bezpośrednio,mam dachy 4-piętrowych bloków przede sobą Ale ponad dachami......bezkres......
Kolory,i chmury,i nawet widać kiedy deszcz z chmur spływa.Tylko fotograf ze mnie kiepski.......
Twoje niebo zawsze piękne, Haniu. A portret ekstra.Pozdrawiam.
Boćku, głupio zapytam.............ale co to jest ??? szałwia biała ? czy gadam od rzeczy.............
Anulka, tak, to biala szalwia Adrian Gadasz jak najbardziej do rzeczy Ciezko ja dostac Wysoka na jakies 30-40 cm, kompletnie bezproblemowa i kwitnie bardzo obficie - teraz juz drugi raz w tym roku
Wszystkie kąty cudne, ale na widok tej rabaty oszalalam C-U-D-O-W-N-A!!!
cudnie cudowna ... i bardzo proszę jej sesję machnąć ... przodem ... z peespektywy i z bliska ... pewnie już było co to za trawa ale ja jak zwykle ... niedoinformowana ... na oko żółtodzioba ... eee ... nie nie wysuwam się ... poproszę o łagodny wymiar wyśmiania ... i gotowe rozwiązanie ...
Izus, specjalnie dla Cie jutro zrobie jej sesje fotograficzna Trawa Morning Light szt. 3 - reszta kosacce syberyjskie Spoko