Dziękuję św. Mikołaju, dzisiaj przed 8.00 kurier dostarczył przesyłkę skarpa fajnie wygląda ja bym powtykała między kamienie albo floks szydlasty, rozchodniki lub inne płożące a hościki prześliczne takie zdrowiutkie
O.. i sobie pogrubiłam, .. będę czytać w chwilach zwątpienia...
Tessi, a gdyby świerki dać na linii bocznej rabaty?... tzn jednego tak jakoś w narożniku i pociągnąć dwa z boku?... a wzdłuż obwodu ekran z buka czerwonego? (taki śliczny, docinany do obwodu... ech.. rozmarzyłam się...).. a na środek wtedy coś kwitnącego?.. byłoby dobrze?... .. za dużo dobra chyba....
Z czego wynikają moje dylematy "co dać za koło"?
* za świerkami przemawia zimozieloność i koronkowa sukieneczka, za którą przepadam... ale nie podkreślą uroku Madżenkowego koła. Owszem można dociąć do linii koła - ale sukieneczka straci koronkowe falbaneczki...
* za ekranem z buka przemawia kolor i to, że można pięknie podkreślić linię koła docinając ekran. Minusem jest brak liści zimą....
Dzięki Sylwia za poświęconą uwagę I Gratuluję 900-tki. To dopiero jest wyczyn!!! Nie mogę doczekać się kolejnej setki, tym bardziej, że tyle się teraz będzie działo. Powodzenia
Aniu nie zabieraj fotki absolutnie! Jak mój klon znów zrobi focha na brzydką jesień i się nie przebarwi, to chociaż Twój sobie pooglądam Może rzeczywiście, nie rośnie szybko - ale u siebie nie mam porównania, bo inne moje klony to "Globosum" a one się tak nie wybarwiają i mają inny pokrój...
To mój w najlepszym wypadku tak będzie wyglądał za 3-4 lata, bo teraz pieniek ma w obwodzie połowę Twojego.... Hmmmm.... jeszcze mniej mi się podoba to drzewo....