Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperyment ogrodowy Beaty

Eksperyment ogrodowy Beaty

Joaska 14:55, 13 wrz 2012

BEATA_S napisał(a)

Witaj Beatko,

poprzednio tylko obserwowałam, ale tym razem dołączę się do pochlebców - śliczny ogród!!!
Gratuluję!

Napisz mi proszę co to za rodzaj drzewa u Ciebie rośnie obok ogrodzenia, na tych wysokich pniach.
To chyba jest klon ale pewności nie mam.
Chciałabym takie mieć

Dziękuję Izo i witam u siebie ................ Tymbardziej mi miło, że jesteś ze świętokrzyskiego ....może mieszkamy blisko? Skąd jesteś , jeśli można wiedzieć?
Napisz proszę albo wstaw odpowiednie zdjęcie, bo nie wiem o które drzwa pytasz. Jeśli te przy ogrodzeniu frontowym to wiśnie Umbraculifera, przy ogrodzenie z boku 3 sztuki (od strony tarasu) to miłorzęby, a klony Variegatum mam przy ogrodzeniu z drugiej strony

Beata to ty też scyzoryk????
Jakos mi umknęła ta informacja e no to grupa świętokrzyska wcale nie taka mała juz jest
ola 16:23, 13 wrz 2012

Bardzo ładnie u Ciebie. Szczególnie podoba mi się kręta ścieżka do domu i jej obsadzenie. Domek też niczego sobie.Pozdrawiam
Pszczelarnia 21:16, 13 wrz 2012

Beato, choć inni już proszą o zdjęcia jesienne ja jeszcze światła letniego szukam w Twym pięknie utrzymanym ogrodzie. To wielka sztuka (jak dla mnie) tak umieć utrzymać ogród.
BEATA_S 07:39, 14 wrz 2012

Joaska napisał(a)

Witaj Beatko,

poprzednio tylko obserwowałam, ale tym razem dołączę się do pochlebców - śliczny ogród!!!
Gratuluję!

Napisz mi proszę co to za rodzaj drzewa u Ciebie rośnie obok ogrodzenia, na tych wysokich pniach.
To chyba jest klon ale pewności nie mam.
Chciałabym takie mieć

Dziękuję Izo i witam u siebie ................ Tymbardziej mi miło, że jesteś ze świętokrzyskiego ....może mieszkamy blisko? Skąd jesteś , jeśli można wiedzieć?
Napisz proszę albo wstaw odpowiednie zdjęcie, bo nie wiem o które drzwa pytasz. Jeśli te przy ogrodzeniu frontowym to wiśnie Umbraculifera, przy ogrodzenie z boku 3 sztuki (od strony tarasu) to miłorzęby, a klony Variegatum mam przy ogrodzeniu z drugiej strony

Beata to ty też scyzoryk????
Jakos mi umknęła ta informacja e no to grupa świętokrzyska wcale nie taka mała juz jest

Joasiu ile osób naliczyłaś? Bo ja kojarzę ze mną cztery
BEATA_S 07:40, 14 wrz 2012

ola napisał(a)
Bardzo ładnie u Ciebie. Szczególnie podoba mi się kręta ścieżka do domu i jej obsadzenie. Domek też niczego sobie.Pozdrawiam

Dziękuję Olu
BEATA_S 07:41, 14 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Beato, choć inni już proszą o zdjęcia jesienne ja jeszcze światła letniego szukam w Twym pięknie utrzymanym ogrodzie. To wielka sztuka (jak dla mnie) tak umieć utrzymać ogród.

Ewo........... tak pięknie napisałaś... , że aż się wzruszyłam Postaram się wstawić zaległe zdjęcia - obiecuję!

Bardzo Ci dziękuję za te słowa
AniaDS 15:14, 22 wrz 2012

Halo, halo
pagap 15:23, 22 wrz 2012

Witaj Beatko co tu dużo pisać, masz super ogród, tylko podziwiać pozdrawiam
BEATA_S 14:25, 23 wrz 2012

Witajcie Kochani zgodnie z obietnicą wstawiam jesienną odsłonę mojego ogrodu. Wrzesień w ogrodzie eksperymentów . Zapraszam

Upsss... laur się przechylił ......

Syla 14:29, 23 wrz 2012

anula_wn napisał(a)
Beatka, wiesz, ja widzę tylko fragment całości i mogę się mylić.... ale dla mnie ten trójkąt jest za ostry jakoś nie pasuje do tych subtelnych linii obok...jak nie chcesz kółka to może jakąś.... "nereczkę" ?
ale to tylko moje sugestie nie gniewaj się !

Również pomyślałam o "nereczce" ..... Pięknie dbasz o ogród i nasadzenia . Pozdrawiam cieplutko