winobluszcz pięcioklapowy, wiosną tego roku miał ok 70 cm wysokości, teraz ma ok 2,5 - 3 m. Trochę przeraża mnie jego tempo ale na moje słoneczne ogrodzenie jest idealny najwyżej za 2 lata będę karczować.
a gdzieś mi zniknęło.... w czasie poprawiania błedów
Nie mam takich dużych przerw pomiędzy bukszpanami a hakone duże. Ale jutro pofocę i pomyslimy gdzie je upchnąć
No to żeś sie z Sylwią zsynchronizował.....
Ale mam jeszcze trzy duże kule bukszpanowe, takie trochę łyse, chyba tam te carexy przerzucę. Pomyślę nad Waszą koncepcją.
Choć raz się z Sebkiem telepatycznie dogadałam Kule bukszpanowe możesz również podsadzić hakonehloa ... tutaj zdjątko ...
Ale hakone duże rosną a ja nie mam takich odstępów jak ty.... U Ciebie ślicznie
No to żeś sie z Sylwią zsynchornizował.....
Ale mam jeszcze trzy duże kule bukszpanowe, takie trochę łyse, chyab tam te carexy przeżucę. Pomyślę nda Waszą koncepcją.
Choć raz się z Sebkiem telepatycznie dogadałam Kule bukszpanowe możesz również podsadzić hakonechloa ... tutaj zdjątko ...
Niekochana różyczka pięknie zakwitła Chyba muszę jej lepsze miejsce znaleźć
A surfinie zabiedzone w czasie urlopu dzięki Plantonowi odżyły. Werbena ledwie wystaje a lobeli w ogóle nie widać ....
Niekochana różyczka pięknie zakwitła Chyba muszę jej lepsze miejsce znaleźć
A surfinie zabiedzone w czasie urlopu dzięki Plantonowi odżyły. Werbena ledwie wystaje a lobeli w ogóle nie widać ....