Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Mala_Mi 17:05, 12 wrz 2012

Evchen napisał(a)

Izuś.. w biegu żyję,. chociaż dziwnym trafem ten bieg nie odchudza nic a nic...

O decou doczytałam. Maila odebrałaś?

Ewuś ja też ... ... odebrałam ... nie odchudzam i buziam ... a fiesz ... benedem narciarkom

Izuś, nie bój.. przycupniemy z grzańcem i będziemy łapać na dole szusujące towarzystwo... ... Grzaniec + oscypek z żurawiną z grylla - i już jesteś w połowie narciarką

To też prawda.. połowa narciarzy nosi tylko narty.. i siedzi w barze I co??????? Też narciarze, bo nartki to też to co koło nich się dzieje...... a butki 36 mam.. da sie skarpetkę i bedzie )
Madzenka 19:07, 12 wrz 2012

święte słowa Aniu apres ski to też narty
bombardiono mniam
Konstancja30 20:15, 12 wrz 2012

asc napisał(a)

Izuś.. w biegu żyję,. chociaż dziwnym trafem ten bieg nie odchudza nic a nic...

O decou doczytałam. Maila odebrałaś?

Ewuś ja też ... ... odebrałam ... nie odchudzam i buziam ... a fiesz ... benedem narciarkom

Izuś, nie bój.. przycupniemy z grzańcem i będziemy łapać na dole szusujące towarzystwo... ... Grzaniec + oscypek z żurawiną z grylla - i już jesteś w połowie narciarką

To też prawda.. połowa narciarzy nosi tylko narty.. i siedzi w barze I co??????? Też narciarze, bo nartki to też to co koło nich się dzieje...... a butki 36 mam.. da sie skarpetkę i bedzie )

i kto by się spodziewał, że od kfiatków narciarkom można się stać ... nikt kogo życie toczy się jakims cudem poza ogrodowiskiem ... ...
Konstancja30 20:20, 12 wrz 2012

Karolinko ... Gosiu ... Marzenko ... w tę 200 tkę dziękuję ... za to, że jesteście i za kfiatki
Konstancja30 20:30, 12 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
święte słowa Aniu apres ski to też narty
bombardiono mniam

oj tak ... bombardiono mniam ... przeczytałam skład (nie będę udawać że piłam ... niet nart niet b... coś tam ) ... i jestem za ... gdyby to nie zachwiało małżowskim o mnie pojęciem ... zrobiłabym próbę generalną ... ale środowy wieczór to chyba nie moment na debiut bombardiono mniam
Madzenka 20:45, 12 wrz 2012

iza bombardino smakuje bosko na stoku we Włoszech i nawet ostra jazda na nartach nie pomaga, kalorie na boczkach się odkladają ...
anula_wn 21:09, 12 wrz 2012

Izuś, z okazji 200 ! gratulacje

betysia 06:34, 13 wrz 2012

Izulko....no jestem i zagladam co by nadrobic co umknelo mimo braku zlej woli....i co?...na 205 stronce jestem.... wiec cale 5 stronek spozniona jestem ale co tam 5 stronek...pogratulowac i wysciskam zawsze mozna....
oj Ty narciarka wielka zostaniesz...tz wiem i przekonana zem jest zupelnie!!!!!
noz juz sie nie moge doczekac...co to bedzie....tz bedzie cudniascie!!!!!!!!!
sciskam mocniousio i buziam mocno Madame Konstancjo moja droga duszyczko szalona...i odwazna!
Milka 11:57, 13 wrz 2012

Iza...ty w szybkim tempie jesteś i ogrodniczką i narciarka prawie tuż
uśmiech zostawiam, ale jakby nie po tej lekturze
Konstancja30 16:48, 13 wrz 2012

anula_wn napisał(a)
Izuś, z okazji 200 ! gratulacje

cudowna rabatka ... nieniejszym uznaję, że mogę zgapić ... wróć ... zainspirować się ... Anula buziak