Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Będzie i domek.......... 14:36, 25 sie 2012

Do góry

Z innej beczki

Jak powracam do tych zdjęć to nie mogę wyjść z podziwu jak można tak idealnie prosto tyle kilometrów winogron posadzić, winogrona stanowią granicę między Niemcami a Szwajcarią Stojąc na górze byłam w Niemczech, zeszłam na dół byłam w Szwajcarii a co najważniejsze nikt tych winogron nie zrywał, zasada "co nie twoje to nie rusz", tam się sprawdza.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:34, 25 sie 2012

Do góry
i nawet miałam dobry humor ... ale tylko dopóki nie dotarłam do limki ... limka cieszy o i to bardzo ... kilka kwiatów w pełnej krasie ... do życia się rodzi wiele kolejnych ...

tylko ... no właśnie ... tylko to !!!

co to jest i jak z tym walczyć ??? ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:29, 25 sie 2012

Do góry
popołudniowa wizja lokalna przed tarasem z kubkiem spóźnionej kawy miała być tylko małym grzeszkiem lenistwa ... a zainspirował mnie widoczek z okna Noemi ... stanęłam w oknie i stwierdziłam ... no dobra ... chyba może być ...

Zimozielony ogród przy białym domu 14:27, 25 sie 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jestem Wam winna relację z sadzenia pierwszego drzewa, była to śliwa wiśniowa na wysokim pniu, oczywiście Mati brał czynny udział ..i monety pod drzewo też były. Teraz nieco więcej zdjęć

Odcinanie suchego patyczka, bo potem się nie sięgnie.

Dołek

i monety

Jak na takie wysokie drzewo to miało relatywnie malutką doniczkę. A monety to po prostu na szczęście, czy inna historia się za tym kryje?
Zimozielony ogród przy białym domu 14:09, 25 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Młodzież Krzysio i Paweł

]

Skoro Zdzisław zajęty machaniem do Kasiog to może młodzież będzie machać do innych dziewczyn
I czapeczek nie musisz im Danusiu w Anglii kupować Koszulek też nie muszą nosić, przecież w upał gorąco!!!!
Sebek nie czytaj

Zimozielony ogród przy białym domu 14:05, 25 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Młodzież Krzysio i Paweł

]

Skoro Zdzisław zajęty machaniem do Kasiog to może młodzież będzie machać do innych dziewczyn
I czapeczek nie musisz im Danusiu w Anglii kupować Koszulek też nie muszą nosić, przecież w upał gorąco!!!!
Sebek nie czytaj

Ha, ha, ha,
Podpisuję się pod tym Madżenka obiema rencami
Mój ogród 13:53, 25 sie 2012

Do góry
Klamber napisał(a)
Bożenko, wszystko co dobre i przyjemnie szybko przemija, wnuki wyjadą, lato przeminie i zaraz będzie po sezonie a później zostaje nam długie czekanie.[/qurote]
To co napisałeś jest niestety smutne . Jednym słowem - wszystko przeminie.
Ale póki co cieszmy się każdym dniem. Lubię jesień, nastrój jesienny taki nostalgiczny. Nie lubię tylko krótkich dni zimą i przedłużającej się szarzyzny pod koniec zimy. Dlatego tak cieszą wiosenne kwiaty.
Teraz czekam na jak zakwitną marcinki.
Te z zeszłego roku.

Pozdrawiam
Ogrodnik mimo woli 13:19, 25 sie 2012

Do góry
reni napisał(a)
Piękne widoczki, a trawy normalnie mnie zauroczyły.. muszę do swojego ogrodu trochę powsadzać

KONIECZNIE.. trawy wprowadzaja lekkość do ogrodu..... ja w tym roku dosadziłam kilkadziesiąt nowych traw...a wczoraj miałam ochotę jeszcze dokupić

cd dzisiejszej dokumnntacji obrazkowej.. to w ramach rekompensaty ze nie mam czasu pisac i czytać u Was ...
Motylek....

I fotki z kałuży....... dalej po ogrodzie już sie dziś nie zapuszczałam......... zostawię coś na jutro..... no własnie.. podlać w szkarnii ...2 dni nie podlewane.... uciekam..

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 13:15, 25 sie 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Izuś w prezencie przesyłam Ci linka do "wreath" ..... zaczęło się od Arcobaleno ( Marty) później Madżenka pomogła ..... a teraz ja przepadłam ..... trochę inspiracji ........ proszę

ageno:3:" target="_blank" rel="nofollow">http://www.gapphotos.com/imageresults.asp?txtsearchterm=wreath&horizontal=yes&vertical=yes&panoramic=yes&square=yes&propertyrelease=no&modelrelease=no&showcaptions=no&imagesperpage=100&ageno:3:

i w ten sposób ... ... cały misterny plan ... wciągnęło mnie już jak zobaczyłam relację z ogrodu Danusi ... a w niej Kasię z wiankami ... w ostatnim numerze "Mojego mieszkania" jest reportaż "Uprawiam wiankoterapię" ... Kasia ... wianki i jej piękne wnętrza ... zakupiłam już pistolet na klej zbiorę resztę i po decoupage szykuje się kolejny fioł ... Magduś inspiracje niesamowite ... bardzo dziękuję
Ogrodnik mimo woli 13:15, 25 sie 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Cóż za kwiaty.... coś dla Sławka, hibiskusowego fanka

U nas w rejonie w kazdym ogrodzie rosną hibiskusy.. tak jak i wiosną magnolie..... pozdrów Sławka

I nieskończone ciurkadełko ... ptaszkom nieskończenie wcale nie przeszkadza..

I hortensja... co miała byćGreat Star a chyba nią nie jest......

Ogrodnik mimo woli 13:13, 25 sie 2012

Do góry
Potwór..... (nazwa taka, bo rośnie tak szybko)

Dzielażany..

Budkleja ... i kwitnace drobne rózaneczniki....

Rozchodniki z jeżówkami...
Ogrodnik mimo woli 13:11, 25 sie 2012

Do góry
A to bylinowy hibiskus...

Ogrodnik mimo woli 13:10, 25 sie 2012

Do góry

I śmieciuch milin.....

Ogrodnik mimo woli 13:09, 25 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)

Prześliczny!
Ogrodnik mimo woli 13:08, 25 sie 2012

Do góry
I choinka świąteczna..... w tym roku juz choinek nie kuuję, bo nie mam gdzie ich sadzić... a pastyk sobie postawić... absurd.. chyba choinka u mnie w tym roku będzie na polu

Ketmia.....

Wrzoski..... uwielbiam wrzosy..

Ogrodnik mimo woli 13:05, 25 sie 2012

Do góry
Całej reszcie wiernie zaglądajacej na mój wątek..co nie ukrywam sprawia mi wielkąprzyjemnosć... i ładuje pozytywną energią..... moje dziejsze obrazki...
Powtórne kwitnienie wiciokrzewu.

Hibiskusik.. którego uwielbiaja mączliki....

Pod katalpą....

Taki sobie jakiś widok...

Ogrodnik mimo woli 13:02, 25 sie 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Aniu , grzecznie czekam na zdjecia, może zrobiłas???

Obiecane zdjecia... zakupy skromen, ale nie mam czasu sadzić.. i tak ja kzwykle przegięłam pałe... bo kupiłam na zaś... na porządne zrobienie za mało, a byle jak bez sensu...... ja się chyba nigdy niczego nie nauczę...

I przymiarki gdzie posadzić....

I chyba tu.... ale wg najnowszych przemyśleń..... wycinam teg ojałowca czy c oto jest..zasłania mi widok na ketmię.. i ją zacienia, zacienia wrzosy.. i rośnie jak głupie...... patrzyłąm gdzie t ozmniejszyć, ale pomysłu nie mam wiec wykarcczuję..... i posadzę wrzoski

Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:01, 25 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Pozdrawiam wszystkie piękne zlotowiczki
Ogrodnik mimo woli 12:58, 25 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ania dobrze, że Izie ścieżkę wytyczyłaś, bo bidula by nam się pogubiła i nie daj boże trafina inne forum!!!

Iza nie ma prawa się zgubić..i w żadnym wypadku na inne forum...... nie przeżyję tego ..
I widok do ścieżki Izy....

Ogrodnik mimo woli 12:57, 25 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
trawy boskie, ale streszczenie Izy, no uśmiałam się;
Pszczółko, dobry pomysł
Iza, jesteś niesamowita

i tak o to ANiu się u ciebie popanoszyłam

Jak boskie..to ujęcie nieco lepsze za dnia.... dzisiejszego..

I moja posadzona tegoroczna nowa kępa trawkowa....... tak, w trawach można sie zakochac.....

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies