Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 11:13, 06 wrz 2012

viva napisał(a)
Marto, gratulacje i kwiatuszek.. w sprawie szkółek odpowiem wieczorem

Piękna Dziękuję
Martek 11:20, 06 wrz 2012

Od kilku dni kurz,pył i ulica jak po trzęsieniu ziemi, od 3 dni mam takie coś w wejściu i pana podglądającego mnie z koparki Nie idą mi zatem ani prace ogrodowe,ani smażenie tłuszczu na słońcu chociaż pogoda idealna do dzisiejszego ranka.Od 10 min widzę,że słonko powróciło i osuszy kwiatom płatki

Martek 11:30, 06 wrz 2012

Na parterze i lecę do prac domowych

Pszczelarnia 12:10, 06 wrz 2012

Martek napisał(a)

Martku,
Cynie u mnie są różne: siałam jak leci z nasion własnych i nabytych. Tych niskich nie mam - ale w przyszłym poszaleję.

I stanowczo za mało zbliżeń pokazujesz swoich kwiatów Pszczółko

Nowe ogrodowiskowe zakątki,a gdzieś zamglone to co nasze,swojskie i oddają klimat całej posesji

... całej posesji - słowo posesja mnie rozbawiło (jestem posesorem, posesorką). Faktycznie, ja kwiatom prawie w ogóle nie robię zdjęć tylko jakby całym krajobrazom ogrodowym. Co jest o tyle trudne, że żeby coś pokazać publice, trzeba mieć (w moim przekonaniu) przekonanie, że warto. Ze zbliżeń rezygnuję, bo a nuż dostrzegę chwaścika? Mało się nadaje na pokazanie w całości i obrazowo. Bo na każdej grządce (rabacie) niedoróbki w trakcie przeróbki.
Poprawię się.
Klamber 15:27, 06 wrz 2012

Marto, moja rajska jabłoń dla Ciebie z okazji drugiego okrążenia. Luknij na pocztę.
justi 15:31, 06 wrz 2012

Martuś wszystkiego najlepszego z okazji dwusetki

Martek 20:31, 06 wrz 2012

justi napisał(a)
Martuś wszystkiego najlepszego z okazji dwusetki

Justi dziękuję za tę piękności
Martek 20:41, 06 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Martku,
Cynie u mnie są różne: siałam jak leci z nasion własnych i nabytych. Tych niskich nie mam - ale w przyszłym poszaleję.

I stanowczo za mało zbliżeń pokazujesz swoich kwiatów Pszczółko

Nowe ogrodowiskowe zakątki,a gdzieś zamglone to co nasze,swojskie i oddają klimat całej posesji

... całej posesji - słowo posesja mnie rozbawiło (jestem posesorem, posesorką). Faktycznie, ja kwiatom prawie w ogóle nie robię zdjęć tylko jakby całym krajobrazom ogrodowym. Co jest o tyle trudne, że żeby coś pokazać publice, trzeba mieć (w moim przekonaniu) przekonanie, że warto. Ze zbliżeń rezygnuję, bo a nuż dostrzegę chwaścika? Mało się nadaje na pokazanie w całości i obrazowo. Bo na każdej grządce (rabacie) niedoróbki w trakcie przeróbki.
Poprawię się.

A jak ? Podwórko ?)))))))
Trzymam cię za słowo Pszczółko
Nie patrz na chwasty one czasami wejdą w kadr i dopasowują się do właściwych obiektów
an_tre 20:48, 06 wrz 2012

Marta jak to się stało, że przegapiłam Twoją dwusetkę? już się rehabilituję same serdeczności na mały jubileusz tak trzymaj

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 20:52, 06 wrz 2012

an_tre napisał(a)
Marta jak to się stało, że przegapiłam Twoją dwusetkę? już się rehabilituję same serdeczności na mały jubileusz tak trzymaj

Aniu jaki mały ? To szczyt moich możliwości ))))))))Ledwo przyczłapałam do takiej mety
Dziękuję Aniu serdecznie piękne róże