Zimozielony ogród przy białym domu
23:45, 24 sie 2012
Przyjechały drzewa, są duże i wystają podczas jazdy. Jadąc ulicami kiedy widzę takie obładowane samochody i wystające liście- uśmiecham się
No i jak człowiek ma mieć zdrowe nerwy????????![]()
![]()
Wczoraj specjalnie pojechałam po wrzosy, żeby dokończyć dzieło.......... I byłabym może nawet zadowolona, gdyby nie dziś............. Na straganie pod cmentarzem sprzedawali 4x większe sadzonki tylko 50 gr droższe...
![]()
![]()
![]()
![]()
...parasolka mojej brzozy jest coraz większa...
![]()
...i kolejne zdjęcie - tym razem z porannej toalety...
![]()
Iza kofam Cię za streszczenia i nie tylkoPolonistka chyba wniebowzięta
Ps gdy ktoś postronny to poczyta pomyśli, że to inne forum.....
...
i na koniec, choć nie wiem czy to dobre zakończenie jest....
moje odkrycie dzisiaj ! widziałam, że coś mi żre róże ... ale zobaczyć na własne oczy !!! jak się najadło toto.... jak z obżarstwa zasnęło na liściu.... jak myśli sobie, że może tak leżeć i żreć moje róże!!! paskudy jedne ! i takie rozpasane posnęły..... a czuwać trzeba było......................
![]()
![]()
![]()
![]()
No to pokazuj te nasadzenia - ja dzisiaj tylko posadziłem przywrotniki od Alinki i zrobiłem Danusiowy myk na nie wysypywanie kory z rabat - dwie taczki ziemi wywiozłem
Izo, Konstancjo, kocham Cię za to![]()
Nie mogę przestać się śmiać, a jak nawet na chwilę przestaję, to i tak gęba mi się nie chce zesznurować, ino znów się rozdziawia i jakieś dźwięki wydaje![]()
Cudne
Konstancjo.. .kofam Cię...!
Iza, kocham cię za te streszczenia i nie tylko
czekam na dalsze
Adaś i kucyk,,,hym
Iza wpadłam po prenumeratę
(...) ... 1-sz relacja była doskonała i nawet nie wiesz, że uratowałaś mi dzień - wszystko poszło super - i za to Ci dziekuję
pozdrawiam
cieszy się i
płacze ...