Witaj Agnieszko! Przyszłam do Ciebie po Twojej wizycie u mnie i chcę Ci bardzo podziękować za odwiedziny i za pochwały, które są bardzo budujące i motywujące do dalszej pracy.
Już trochę Cię podglądałam i podczytywałam, ale wątek masz już mocno rozbudowany, więc potrzebuję więcej czasu, aby przejść do końca.
Obiecałam sobie, że przed naszym spotkaniem zajrzę do wszystkich ogrodów forumowiczów, którzy zgłosili swój udział w spotkaniu u Kapiasów,a u których jeszcze do tej pory nie byłam
U Ciebie też widzę wielki potencjał i pozytywne zmiany. Działkę masz dużą, pięknie położoną (pierwsze zdjęcie w polu rzepaku na rowerze- fantastyczne miejsce).
Tytuł Twojego wątku niech Cię utwierdza w przekonaniu, że u Ciebie najpiękniej, trafnie to ujęłaś. Przecież tworzymy tę przestrzeń przede wszystkim dla siebie, dla rodziny i przyjaciół.
I chodzi o to, żeby to twórcze tworzenie ogrodu dawało nam samym wielką radość i satysfakcję, że tworzymy jakiś ślad po sobie, który będzie kiedyś świadectwem nas samych.
Podobają mi się u Ciebie łagodne linie rabat. Zazdraszczam własnych pomidorów i swojskiej kiszonej kapusty. Tak bym chciała mieć własny warzywnik, a miejsca już brak
Widzimy się za tydzień. Do miłego zobaczenia !