bardzo ją lubię
...
cynie ...
zielone szaleństwo
poza kannami to najwdzięczniejsze moje roślinki
cynie ...
zielone szaleństwo
chciałam zakończyć gratulacjami pierwszą dziesiątkę nowej setkiale nie będę czekać ... 603 też może być ...
...
![]()
edit: ... 604 jak się okazuje ... nic człowiek nie może sobie zaplanować ... nic![]()
Masz wspaniałe rabaty w ogrodzie. Przejrzałam cały wątek. Jest się czym zachwycać.
I jeszcze jedno pytanie.Co to za odmiana hortensji, która kwitnie wiosną -kolor jasnoliliowy?[/quote
Niestety nie jestem w stanie podać odmiany tej hortensji ponieważ nie była opisana. Znam tylko producenta. Przypuszczam, że może to być hortensja piłkowana. W tym roku kwitła, ale po zimie bardzo długo dochodziła do siebie bo wiosną trochę zmarzła.
![]()
Gratulacje dla pracowitej pszczółki Marzenki! Ogród wygląda przepiękniepora na zmianę nazwy
![]()
Bożenko dzielę się z Tobą zachodzącym słoneczkiem i tęczą
![]()
![]()
Joasiudla Ciebie
Pozdrawiam
![]()
Madżenko gratuluje kolejnej setki
Ps. Tak jak pisałam wczoraj pojechałam szukać Marzenkowego potwora i mam no przy okazji kupiłam też Limke z kwiatem wielkości glowy !!!!:
![]()
Byłam na działeczce. Nie wiem jak u was ale u mnie trąci jesieniąA to dopiero połowa sierpnia.
To chociaż fotka niech będzie z pełni lata
![]()
Kasiu..... przegapiłam okrągła seteczkę.. wybacz..... Gratuluję..... juz 405 stron.....a przede wszystkim gratuluję pieknych hortensji i budlei...jaka to odmiana? Jest śliczna.... tfu, tfu.. nie zauroczyć.... budleja cudna.
I gratulacyjny kwiatuszek
![]()