333-uściski dla Ciebie.Organizm domaga się odpoczynku,to go sobie funduj.Że nie jest przyjęte podsypianie w dzień?To nic.Widocznie to jest sygnał........trzeba zwolnić,serce nie nadąża!
Dobrego dnia!
Agata, właśnie przeczytałam o wylewie. O Matko!!!! Mam nadzieję, że już ok. Widzisz, przez te początki przedszkola zupełnie mnie tu nie było. Ale mi przykro, bo wiem, jak bardzo chciałabyś biegać w ogrodzie. Trzymaj się i wracaj do zdrowia
ps.ten mur z cegły jest boski. Robi klimat No i rabaty nowe, muszę to wszystko nadrobić, bo czytania ciągle bardzo dużo
Już jest znacznie lepiej, jestem w domu, a to najważniejsze i tylko wiczyc trzeba, a wszystko wróci do normy. Ogród tez pomaga
Ściskam
Ana, Haniu, Julita, Lena, Weronika - tak sie cieszę , że Was widzę Dzieki za pozdrowienia i cieszę się , że kulki się podobają. juz moge pisać coraz lepiej
Bez hortiterapii ani rusz! Wyrabianie ciasta też dobrze na sprawności manualne działa...
Ale cudo biała donica, aż mię ręce zaczęły świerzbieć, bo muszę wymyślić coś prostego na moje trawki na balkon. Wykładałaś ją w srodku czymś? Jakąś jutą czy folią, czy ziemia jest bezpośrednio na deskach?
Poproszę o detale konstrukcyjne