Marzy mi się Siedlisko....
10:34, 23 lip 2012
Aniu piękne zdjęcia liliowców

Tyle odmian, takie ujęcia - mogłabyś wrzucić na neta jako galerię poglądową

"Teresko,niektórzy tak mają.
Późno się kładą,rano wstają.
A mnie się zdarza czasami.
Jak zauroczę się ogrodami.
Miłego dnia zaglądającym do mego ogródka!"
Hanuś dla Ciebie do porannej kawki.
Czas ukryć w ciepłych dłoniach,
zatrzymać, jedną chwilę,
gdy w skrzydeł srebrnej poświacie
na łąki sfruną motyle
Przez jeden maleńki moment,
przez bardzo krótką chwilę
oddać się namiętności,
gdy nadlatują motyle.
łąkę barwami ukwiecić
we włosach mieć zapach traw,
gdy przylatują motyle
uwierzyć…, jeszcze raz.
-------mój
![]()
Mam też uchwyconych wiele powojennych akcentów. To niesamowite odbudować miasto w tak krótkim czasie, a niektóre ruiny, które są do dziś zostaną nie ruszone - w celu ukazania grozy, choć dopiero ją poczułem oglądając archiwalny film jak i patrząc na oczy przewodniczki, którą pytano o "szczegóły" - podczas wojny miała kilkanaście lat. Aaaale ostatni akcent niech będzie rozweselający. Napis na jednym ze stoisk
![]()
O,tak brdzo lubię róże... Ja też - sorry, że wtrącam się do zdjęć, bo masz taki cudny znak identyfikacyjny więc sądzę, że znasz się na grafice i obróbce zdjęć i kadrowaniu....
Kwiaty mają w sobie Magię zdjęcie powinno to pokazywać, a więc wszystko co nie potrzebne, nie powinno znajdować się w kadrze. Kwiat ma nas zahipnotyzować. Jak jest zakurzuny trzeba go najpierw umyćitd. Warto czasami pokazać fragment, bo na tym polega magia, żeby nie dawać wszystkiego od razu
..Panowie wiedzą o czym mówię
Moja róża dla Ciebie reni dziękuję za odwiedzenie. Pozdrawiam
![]()
Agatko mały ten ogródek, prawie jak w moim starym ogrodzie, no nie ja mam większy w kształcie kątownikaa to są moje klimaty
![]()
![]()
Miejscowość Jagłowo z wysokości mostu na Biebrzy:
Dom Teściów, do wynajęcia dla Przyjaciół