Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 13:15, 25 sie 2012

noemi napisał(a)
Izuś w prezencie przesyłam Ci linka do "wreath" ..... zaczęło się od Arcobaleno ( Marty) później Madżenka pomogła ..... a teraz ja przepadłam ..... trochę inspiracji ........ proszę

ageno:3:" target="_blank" rel="nofollow">http://www.gapphotos.com/imageresults.asp?txtsearchterm=wreath&horizontal=yes&vertical=yes&panoramic=yes&square=yes&propertyrelease=no&modelrelease=no&showcaptions=no&imagesperpage=100&ageno:3:

i w ten sposób ... ... cały misterny plan ... wciągnęło mnie już jak zobaczyłam relację z ogrodu Danusi ... a w niej Kasię z wiankami ... w ostatnim numerze "Mojego mieszkania" jest reportaż "Uprawiam wiankoterapię" ... Kasia ... wianki i jej piękne wnętrza ... zakupiłam już pistolet na klej zbiorę resztę i po decoupage szykuje się kolejny fioł ... Magduś inspiracje niesamowite ... bardzo dziękuję
butterfly 13:32, 25 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Nieletnia (wciąż ... 16 totoma dopiero ) wstrząsneła nami z samego rana ... zaliczyliśmy już ambulatorium chirurgiczne bo "krzywo wczoraj stanęła" a była na ognisku u babci (tzn spała u babci ... ) i dziś wróciła z balonem przy kostce ... zatem bez śniadania i bez kawy !!! zaprezentowałam pacholę w miejscu pracy ... naświetliłam po matczynemu ... wtargnęłam ortopedzie w spokojny ranek ... i mam kilka godzin tyłów a dzień ma być bardzo pracowity ...

a spacer moją alejką ukojenia bardzo mi się przyda ... wklejaj ją ile wlezie ... piękne miejsce ... tofam ja i Adaś ... ale siem ożywił ... ))

Izuś, to ty jesteś Służba Zdrowia????

Dopytuję, bo ja też nosze biały "fartuszek"
Konstancja30 14:29, 25 sie 2012

popołudniowa wizja lokalna przed tarasem z kubkiem spóźnionej kawy miała być tylko małym grzeszkiem lenistwa ... a zainspirował mnie widoczek z okna Noemi ... stanęłam w oknie i stwierdziłam ... no dobra ... chyba może być ...

Konstancja30 14:34, 25 sie 2012

i nawet miałam dobry humor ... ale tylko dopóki nie dotarłam do limki ... limka cieszy o i to bardzo ... kilka kwiatów w pełnej krasie ... do życia się rodzi wiele kolejnych ...

tylko ... no właśnie ... tylko to !!!

co to jest i jak z tym walczyć ??? ...

Konstancja30 14:36, 25 sie 2012

butterfly napisał(a)

Nieletnia (wciąż ... 16 totoma dopiero ) wstrząsneła nami z samego rana ... zaliczyliśmy już ambulatorium chirurgiczne bo "krzywo wczoraj stanęła" a była na ognisku u babci (tzn spała u babci ... ) i dziś wróciła z balonem przy kostce ... zatem bez śniadania i bez kawy !!! zaprezentowałam pacholę w miejscu pracy ... naświetliłam po matczynemu ... wtargnęłam ortopedzie w spokojny ranek ... i mam kilka godzin tyłów a dzień ma być bardzo pracowity ...

a spacer moją alejką ukojenia bardzo mi się przyda ... wklejaj ją ile wlezie ... piękne miejsce ... tofam ja i Adaś ... ale siem ożywił ... ))

Izuś, to ty jesteś Służba Zdrowia????

Dopytuję, bo ja też nosze biały "fartuszek"

ano służba ... ... ale numer ... urodzone przykładnie tego samego dnia i jeszcze w służbie obie ... ))) ... gdyby nie ogrodowisko pewnie byśmy się nie namierzyły
butterfly 14:39, 25 sie 2012

Kurczę, jak ja bym chciała Cie poznać... !!!!

Normalnie nie mogę przeboleć tego, że nie mogłam przyjechac do Ani asc....

Ale wiele spotkań przed nami.... co sie odwlecze....
Sebek 14:39, 25 sie 2012

Limkę popryskaj czymś na robale - mospilan, polysect.
Konstancja30 14:41, 25 sie 2012

butterfly napisał(a)
Kurczę, jak ja bym chciała Cie poznać... !!!!

Normalnie nie mogę przeboleć tego, że nie mogłam przyjechac do Ani asc....

Ale wiele spotkań przed nami.... co sie odwlecze....

podkarpacie i świętokrzyskie ... to bliziutko ... spotkamy się na pewno ... ja też bardzo kcem
Konstancja30 14:41, 25 sie 2012

Sebek napisał(a)
Limkę popryskaj czymś na robale - mospilan, polysect.

dzięki ... odnotowane ... ...
JulkAd 14:45, 25 sie 2012

Iza jaki Ty już fliczny widok masz z okienka...horti cudna...oj co ją żre?, a ile liści miała takich zaatakowanych przez "coś"? muszę pędem do ogrodu czy mojej nic nie żre Ja bym te chore urwała i wyrzuciła na razie jak niewiele ich