Diano zobacz co ze mną dziś przyjechało
skrzynkę dojrzałam dziś koło bloku u mojej mamy, no to do samochodu
Ciężki dziś dzień miałam, więc takimi słoneczkami poprawiłam sobie trochę humor
Byłam w odwiedzinach u naszej Szefowej...pokazywała swoich stażników przy furtce, imponujące te stożki z cisów...ich rozmiar....
pokażę moich strażników...też przy furtce.....
Oto oni....raczej one....
....hi, hi, hi....stażniczki w porywach mają 50 cm......, a to poleciałam sobie w kulki...
Te stoją na straży przy wejściu do domu, inna parka przy wejściu do ogródka.....
Diano zobacz co ze mną dziś przyjechało
skrzynkę dojrzałam dziś koło bloku u mojej mamy, no to do samochodu
Ciężki dziś dzień miałam, więc takimi słoneczkami poprawiłam sobie trochę humor
te kupione hosty z pierwszej fotki dałabym na tym paseczku przy oczku . to niska mała odmiana . w dużej rabacie się zgubi .
na boki wybieraj większe odmiany
A to lilie na rabacie różowej (z turzycą Buchanana, rozchodnikiem 'Matrona', jeżówkami, perukowcem, tawułami) - rabata jest bardzo różowa i nie ma jeszcze roku.
A tutaj też różowo: rosa rugosa i perukowiec, a nad nimi modrzew ciemnozielony oraz brzoza. Znalazłoby się tutaj jeszcze miejsce dla rosa glauca.
Rabata "biała", uwielbiam "annabelki" i inne.
Dawno nie pokazywałam łogródeczka warzywnego....
wiem, wiem.....stare zdjęcia...., ale o nich zapomniałam....a te tomaty mają takie fajne kfiotki...
....teraz to już co innego mają...ale ja nie mam zdjęć...
jak będą miały czerwone owoce...to Wam pokażę wtedy...zielone....owoce
a to nie kapusta tylko sałata lodowa, starczała mi na trzy obiady i na kanapki....
....marchewkowe pole.......
Aniu, obejrzałam tylko obrazki u ciebie, kwitnie wszystko, wiem że zimno było i lało, nadrobię niebawem
a tu dodatkowo wstawiam tego liliowca, to nowość
Irenko dzięki za tego liliowca, będę szukała, ja mam podobnego String Bikini czekam żeby zaczął kwitnąc
Aniu, twój łądniejszy, ten co wstawiłaś
na pomidorki to ja tez się piszę jej aż poczułąm zapach, jak dawniej
kwiecia masz tyle, że ja naprawdę się do ciebie wybiorę na żywo to oglądać ale juz za rok więc sie nie martw
Pewnie, że ładniejszy
Też takiego mialam, umarł tej zimy