Łukasz rozumie ,że fotograf ze mnie taki , jak z koziej dooopy rajzetasza a tak na serio..Sebek I Jolka..oglądają te same zdjęcia mojego ogrodu na ogrodowisku, oboje byli pierwszy raz..i jedno twierdziło ,że po zdjęciach ogród wydawał się większy , a drugie..że mniejszy i być tu babo mądra
Ale najważniejsze ,że fotki Wam się podobają i ja jestem nimi po prostu zachwycona mają talenta w rękach ottt co
A zauważyłeś , jak Twoja mata rojnikowa piknie ozdobiła mój stół ??? w tej nowej donicy ??
Sebek dzieki oskubie jak tylko posadze chociaz wiekszosc roslin, obciac jej tez bydyle?
Viola no zaszalelismy ale jak tu nie szalec jak np Aronie kupowalismy okolicy domu moich rodzicow po 14 tu na Bawarii po 42 (10€) a w Kwiatonie byly po 6,5. najpierw kupilismy 5 a potem M podumal i stwierdzil, ze do tego Kwiatonu nie tak daleko (i zgodzil sie jechac przez caly Wroclaw w godzinach szczytu co do niego nie podobne) no i dokupilismy jeszcze 4.
Haniu klimat zalapalismy juz dawno i zakupy byly w planach ale jakos tak zawsze smigalismy kolo tego Boleswaca autostrada a teraz bylismy u Ewy i stwierdzilismy, ze musimy miec a ze nama ostatnio troche talerzykow deserowych ubylo i potrzebowalismy to mamy juz mala kolekcje
Cisy i bluszcz też mi chodziły po głowie, ale to byłoby zbyt proste
Tak sobie myślę... Jakby dać szpaler molinii Karl Foerster pod balkonem, a przed nie tylko rozplenice i tyle? W rozplenice mogłabyś dać wtedy róże - kojarzysz to zestawienie róż i rozplenic u Kapiasa? Wg mnie świetne na zakrycie im nóg. https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/22/223550/original.JPG
Ewa - u mnie się przewiesza, bo... ma za dobrze Dałem mu szybko dużo większą doniczke z zyznym podłożem i przez to się położył. Wg mnie trzeba je trzymać w ciasnych donicach, wtedy będą rosnąć bardziej pionowo Choć jeśli mam być szczery jeszcze nie widziałem starszego zamiokalkusa, który miałby liście rosnące tylko i wyłącznie w górę.