po całodziennym traceniu paznokci na starych cegłach ... będą domyte jak stanie się cud i karcher czy coś takiego posiądę ... jest prototyp takie czegoś ...
widok z góry ...
na dole mamy bliźniaczy pas lawenda - róża (lawenda jeszcze mała) ... w opasce bukszpaników ...za oczami wyobraźni widzimy trawki miskanty i ostróżki pełne białe chyba ...
była opcja aby bliźniaczy pas poszedł na sam brzeg a w środku kule bukszpaowe i trawki ale z tarasu widzę dobrze brzeg i wygrała obwódka ... kule będą pod płotem ..
Witam!
Minęły już dwa tygodnie gdy wysialiśmy trawę. Żeby nie być gołosłowną wrzucę kilka fotek. Kupioną korę wysypałam pod cisy, na dwie rabatki. Dużo im jeszcze brakuje ale przynajmniej już tak nie straszą
Nie wiem czy nie zmarnowałam żurawki Lime Marmalade, bo chciałam mieć ich więcej i dwie sztuki podzieliłam. Przyjmą się?
Nie zwracajcie uwagi na brudną kostkę, zaraz idę ją zamieść
Ja swoje podsypuję popiołem z kominka -specjalnie trochę zostawiam (tylko dookoła łodyg) - ślimaki tego nie lubią, a jak liście wypuszczą to i tak popiołu nie widać, gorzej jak liście do samej ziemi sięgają, a tam popiołu ni ma