Iza - ja iluś tam moich cudaków nawet nie pokazałam...... bo się nie da wszystkiego.... poza tym część pozarastała ... została zdominowana przez inne ... i odeszła w niebyt....
Evchen - - to w takim razie witaj w klubie..u mnie zupełnei tak samo..daltego większosć rzeczy i moich pomysłó staram sie realizować sam, by nie było tego wymownego milczenia..... ale przez ogrodowisko i mój M nabrał zapału do realizacji moich szlonych pomysłów...... jeszcze trochę to mnie prześcignie.... I ostatnio się odgrażał, że też rejestruje się na Ogrodowisko.....
A niedoskonałości mam.... w tłumie tego nie widać, ale po prostu .... ja nie mam czasu ... muszę pracować na 2 etaty...... dlatego staramy się robić wszystko tak by było jak najmniej roboty..... i 80% czasu łażąc po ogrodzie marnuję na długą litanię co mam pilnego do zrobienia.... Czasami się zastanwaiam, że to nie ma sensu.... ogród dla którego nie mam czasu........ a jakie są efekty to wiadomo.....
Na dobranoc foto z wczorajszego wieczorka...... raz kałużą, raz balia.... i tak przez godzinkę.....