No, no, no Aniu przepiękne te Twoje różyczki i clematisy też, u mnie clematisy wszystkie przemarzły, muszę od nowa je kupować.
Aniu u mnie 2 lata temu jeden podmarzł, ale odbił i teraz ładnie wypuszcza, oczywiście przesadziłam go w inne miejsce, to on ale u niektórych od dołu zaczynają listki schnąć, boję się czy to nie jakiś grzyb, wiesz teraz mokro, właśnie pada kapuśniaczek
A ja już wiem, że moje całkowicie zmarzły bo ani jeden nie wypuścił listka zielonego, a z grzybem u swoich dasz sobie radę, znasz wiele sposobów, żeby go zwalczyć
U nas narazie nie pada tylko się ochłodziło.
Witam mam na imię Agnieszka. Po raz pierwszy postanowiłam zająć sie ukwiecaniem wszystkiego co możliwe w moim domu i ogródeczku. To mój balkon tak wygląda w tym roku, dziś jest jeszcze bardziej rozrośnięty ale nie mam ostatniego zdjęcia
A ja nie mam cyń i nie wiem co z tym fantem zrobić
Coś do mnie nie chcą przemówić!
A kanciki pierwsza klasa!
Celinko zobacz jak pięknie przemawiają do Ciebie
i muszę Ci powiedzieć, że miały być wszystkie białe zbierałam siew tylko kolorami, w osobne pojemniki, wysiałam, a tu taka niespodzianka
Bo to nie tylko "mamusia" o kolorze decyduje, widać że "tatuś" też miał tu coś do powiedzenia.
A na poważnie to mimo miksu i tak piękny zestaw cyń Ci wyszedł.
Grunt to poczucie humoru Dawidzie, tatuś zawsze ma coś do powiedzenia
Na rabatce obok siebie, siane wprost do gruntu
Megi, przyznaję się bez bicia, ze dziś nie zdążyłam, po tym jak napisałam posta przyjechał kurier, więc zaczęłam wsadzać, przyszła moja siostra z mamą, potem wypad do Olsztyna, o 21 dopiero podlewałam to co wsadziłam.
Kupiłam pierwszy raz u tego sprzedawcy, generalnie jestem zadowolona, choc hosty maja plamy po podlewaniu, a kilka żurawek przypalone listki (przynajmniej wiem, że ich na słońcu nie sadzić). Big daddy wcale nie jest big, raczej small
big mama wyglada całkiem fajnie
całość
gratis green sashay - śliczna
Żeby zwalało z nóg? To tylko hortensje Limelight i to w kilku sztuakch co najmniej Rozświetli zakątek i nie musisz myśleć co jeszcze. Na dole żurawki moga byc jeszcze na deser
dzisiaj skosiłam trawę (wczoraj zabrakło mi paliwa, hehe) i poprosiłam synka o fotkę przy hortensji, która zaczyna szaleć na całego ! kwitnie obłędnie moja królowa limelight !
(sory za jakość, fotki z komórki)
Bardzo trafnie powiedziane, rzeczywiście króluje teraz nad ogrodem! Pięknie zakwitła! Ciekawe, czy to z jednej sadzonki tak się rozrosła?
A ja nie mam cyń i nie wiem co z tym fantem zrobić
Coś do mnie nie chcą przemówić!
A kanciki pierwsza klasa!
Celinko zobacz jak pięknie przemawiają do Ciebie
i muszę Ci powiedzieć, że miały być wszystkie białe zbierałam siew tylko kolorami, w osobne pojemniki, wysiałam, a tu taka niespodzianka
Bo to nie tylko "mamusia" o kolorze decyduje, widać że "tatuś" też miał tu coś do powiedzenia.
A na poważnie to mimo miksu i tak piękny zestaw cyń Ci wyszedł.
Dziękuję Kochani za tyle miłych słów !
Uwielbiam otaczać się kwiatami, ale w rzeczywistości nie widać, zeby ich było jakoś szczególnie dużo - robię zdjęcia kwiatom - stąd wrażenie
Zaraz poszukam bo mam gdzieś zdjęcia z kwiatowego ogródka mojej Babci - tam to dopiero kwiatowo - marzę o takim efekcie
A tymczasem nie wiem czy pokazywałam już moją kwitnącą i chorującą na uwiąd ścianę powojników?