Bajkowy ogród Weroniki
23:39, 06 cze 2012
Barbaro, oto mój skayrocket jako spirala mojego cięcia,z którego nie należy brać przykładu. Cięłam go na "oko" jak był już dość duży. Lepiej ciąć od małego. Jak chcesz to zrobić porządnie,to wpisz w google np. cięcie iglaków. Gdzieś widziałam taką instrukcję, może na YOU TUBE...? Jak znajdę, podam.
Oczywiście, jak wszyscy byłam zainteresowana wizytą w Ogrodzie Danusi, Świętem Róż.
Dobrze, że nie pojechałam, o jedno wydeptywanie mniej, takiej super trawki. Podziwiałam relację, jak zwykle ogród Danusi dopracowany w każdym szczególe, piękny i elegancki.
Na stole wśród poczęstunku znalazły się pingwinki serowe, ciekawostka kulinarna...
Lubię takie ciekawostki, i dla takich do mnie podobnych pokażę coś z arbuza, co moje dziecko przysłało mi z Jamajki (na zdjęciu). To dla inspiracji dalszych...
A to moje dzieciaki, córka i zięć prawie w raju.
Moja wnusia, przy okazji minionego dopiero co Dnia Dziecka.
Oczywiście, jak wszyscy byłam zainteresowana wizytą w Ogrodzie Danusi, Świętem Róż.
Dobrze, że nie pojechałam, o jedno wydeptywanie mniej, takiej super trawki. Podziwiałam relację, jak zwykle ogród Danusi dopracowany w każdym szczególe, piękny i elegancki.
Na stole wśród poczęstunku znalazły się pingwinki serowe, ciekawostka kulinarna...
Lubię takie ciekawostki, i dla takich do mnie podobnych pokażę coś z arbuza, co moje dziecko przysłało mi z Jamajki (na zdjęciu). To dla inspiracji dalszych...

A to moje dzieciaki, córka i zięć prawie w raju.

Moja wnusia, przy okazji minionego dopiero co Dnia Dziecka.