Haniu ślicznie u ciebie na działeczce, jest na co popatrzeć, a jak piszesz u was pada Zrobiłam sobie przerwę i trochę biegam po zaprzyjaźnionych ogrodach u mnie nie pada i całe szczęście
Przesyłam ci liliowca fotkowanego przez wnuka
do 20 rocznicy zostały mi 3 lata ... ze skruchą przyznam, że odmładzanie przysięgi traktowałam z wielkim dystansem ... ale nigdy nie mów nigdy ... i tylko krowa nie zmienia poglądów Aniu jak nie ja to dla Nieletniej w przyszłości jesteś zaklepana ... pięknie ... subtelnie ... elegancko a jednak prosto ... gdyby to miało stanowić o przyszłym życiu to idealnie ... masz to coś ... ... i dla Ciebie moi ukochani balansujący ...
Kochane dziewczyny,wasza wizyta,to miły akcent w ten pochmurny deszczowy dzień.
Dzięki!
Jak kto ma ogród przy domu,to i te ulotne chwile są do uchwycenia,w przeciwnym razie....... można nie zobaczyć tego piękna.
Zapomniałam na śmierć jak się nazywaja te pomarańczowe kwiaty w doniczce >> Takie jak małe słoneczniczki tylko płatki szpiczasto zakończone i liście zupełnie inne, strasznie mi się podobają , wczoraj dokupiłam jeszcze kilka ale wciąż w siatce stoją , zaraz się za nie zabiorą! Ile razy można zapomnieć nazwę tych kwiatów (to juz mój któryś raz niestety) !!! Tragedia!
Może to rudbekie - zerknij do mnie i porównaj. A jak się zamykają przy braku słonka, to może gazanie; z daleka nie bardzo dobrze widać.
Jak zrobisz zdjęcie z bliska to podpowiemy na 100%
Klosowka sie zaczyna rozlazic super, to znaczy, ze szybko mi zarosnie puste miejsca
Jest taka aksamitna w dotyku
To tyle, jak widac szalu nie ma, wiele sie nie dzieje, ale plan na ten rok w zasadzie wykonalam.
]
To tyle????.... Boćku drogi... ! ... przecież jest cudnie!... Patrzę i wiem jedno "ja też tak kce!"
Milunia jestes Do nog padam za te pochwaly (naprawde wezma nas na jezyki )
Fakty sa takie, ze wprowadzone zmiany przyniosly ze soba porzadek, ale do cudnosci jeszcze kilka sezonow i kilka roslinek brakuje. Ale dzieki Ci Kobieto za dobre slowo