oglądam Wasze zdjęcia i czytam relacje ze spotkania. Są świetne.
Piękne zdjęcia, naprawdę- łapiecie 'smaczki' w ogrodzie Ani, dalsze perspektywy ( mój ulubiony sposób pokazywania ogrodu), emocje, ludzi....
Co ciekawe- ładni z Was ludzie , wszyscy- młodzi i starsi.
Nie wiem czy są już takie zdjęcia , ale wstawię co jeszcze mam Co to za sprawiedliwość wszyscy się patrzą a Zbyszek.... no cóż taka rola chrzestnego matka chrzestna też nie próżnowała precyzyjnie tort pokrojony, aby wszystkim starczyło i nikogo nie pokrzywdzić
Aniu, oglądam i czytam od dwóch dni, ale tyle pięknych zdjęć, poezja i proza...
Zazdroszczę Wam spotkania, wszystkie relacje i zdjęcia oddają cudowną atmosferę. Ogród masz wspaniały , nie wiem jak dochowałaś się takich okazów przez 4 lata. Gratulacje!
I naprawdę, jeśli będziesz narzekać, że coś jest nie tak, to należą Ci się baty!
Pozdrawiam serdecznie Jola
Witam wszystkich bardzo serdecznie, od samego rana oglądam relację ze spotkania z wypiekami na twarzy, do tej chwili uważałem że to ja jestem tak mocno zakręcony, ale patrząc na Was to widzę że macie tak samo i jest mi raźniej. Spotkanie super, gospodarze fantazja, sesje fotograficzne jak w magazynie. Jestem dumny że jestem w takiej niesamowitej i oddanej grupie zakręconych pozytywnie Ogrodomaniaków z Danusią na czele. Pozdrawiam.