Coby nie było tylko o cellulicie, dobrym winie i ten tego trochę fotek ogrodu po deszczu
Przed moja kulą ciągle się ślinię Aktulnie trawy wybuchły, hortensja magical mooonlight kwitnie i zaczyna szaleć perowskia. Jeszcze czekam na podrośnięcie budlei
A tak było wiosną
Tak było wiosną, ale którego roku????
Trawa w sam raz dla mnie- jesli tak szybko rośnie W Perovskich zaczynam się podkochiwać, o kwadratach z lawendowym tłem nie wspomnę...
O bosska Betysiu
Po pierwsze - ja też pragnę mieć taki oto dzban Dzban w charakterze iście południowym, który to przecudnie będzie korespondował z bielą mojego tarasiątka
Po drugie - ja Cię błagam.. Ty mi powiedz, że to niebieskie to nie kolor nieba tylko Twoja ławka!!!!!
Jeśli to niebo - to protestuję! O tej porze takie niebo powinno być tutaj
Pogoda była bardzo średnia, ale mam dla Ciebie zdjęcie - niespodziankę Nie Ogrodowiskowe, raczej zoologiczne Popatrz
PS. Może powinnam to zdjęcie umieścić w wątku - nasze zwierzaki?... A co tam - Ty mi na pewno wybaczysz
Pokazałam juz to w moim wątku. To skutki kilkudniowego pobytu w Anglii. Nieuleczalne...
Taka moja projekcja marzeń
przed
a tak będzie wyglądać w przyszłym sezonie
Nie mam jeszcze zgody domowników na przemalowanie drzwi )
No i jeszcze brakuje pnącej o kolorze bladego różu na murze budynku coby oplatała całe okna aż po dach pozdrawiam Kasiu