Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

myszorek 12:12, 06 sie 2012

Marzenka tu masz podobne leżaki, choć droższe od moich- jednak listewki mają też grubsze. Wydaje mi się, że też bardzo ciekawa opcja. No i kółka mają
http://allegro.pl/iter-ekskluzywne-meble-ogrodowe-z-akacji-lezak-i2510331728.html
Joaska 12:27, 06 sie 2012

Cudniaście u Ciebie, a przemiana ogrodu powalająca śliczne hortensje
BEATA_S 12:49, 06 sie 2012

myszorek napisał(a)

Ładnie ładnie Myszor!!!! Super! Ogród z charakterem A powiedz mi na tym zdjęciu masz hakone Aureola?
magnolia 14:23, 06 sie 2012

myszorek napisał(a)

na koniec jeszcze raz wczorajsza robota

pokaż jeszcze te rabatę. Jest taka ładna. Co tam masz na niej- lawendę i co jeszcez? Coś jasnego. Pokaż z innej perspektywy.Które to miejsce jest?
I może podpowiedz gdzie jest projekt, może pamiętasz stronę, bo chciałabym zerknąć gdzie ta rabatka jest na nim.

Ślicznie jest
Gardenarium 21:02, 06 sie 2012

Tu jest projekt

https://www.ogrodowisko.pl/watek/670-ogrod-zmyslony?page=130

Instagram Ogrodowiska
myszorek 09:48, 07 sie 2012

Joasko, dziękuję
Beatko, kupowałam tą trawę jako hakone aureola. Nie wiem, czy to kwestia nasłonecznienia, ale jest u mnie bardzo jasna i paski są mniej wyraziste. rozrasta mi się bardziej na boki- źdźbła są krótkie- no chyba że to wina nawozu potasowego

O, Danusia na posterunku odkryła projekt zanim dotarłam do komputera

Kurcze, muszę chyba po jakiś azot do sklepu jechać i rozrzucić go trochę na trawniku, bo trawa zrobiła się fatalna mimo całodziennych polewań wodą, ech automatyczne podlewanie, żeby je tak w końcu zrobić
BEATA_S 10:32, 07 sie 2012

myszorek napisał(a)
Joasko, dziękuję
Beatko, kupowałam tą trawę jako hakone aureola. Nie wiem, czy to kwestia nasłonecznienia, ale jest u mnie bardzo jasna i paski są mniej wyraziste. rozrasta mi się bardziej na boki- źdźbła są krótkie- no chyba że to wina nawozu potasowego

O, Danusia na posterunku odkryła projekt zanim dotarłam do komputera

Kurcze, muszę chyba po jakiś azot do sklepu jechać i rozrzucić go trochę na trawniku, bo trawa zrobiła się fatalna mimo całodziennych polewań wodą, ech automatyczne podlewanie, żeby je tak w końcu zrobić

Dzięki Myszorku, tak myślałam, że to hakone. Ładna jest i mnie się podoba
O nawodnieniu również marzę, bo moja trawa to katastrofa i jak znajomi przychodzą to im tłumaczę, że to taka nowa odmiana...beżowa.......... z Chin
anula_wn 12:19, 07 sie 2012

Myszorku, ja nie wiem co powiedzieć....zapowietrzyłam się ! przepięknie masz !!! rabaty jak z katalogu ! i leżaczki cudne miodzio, no miodzio kochana!
Gardenarium 13:15, 07 sie 2012

Kup Madziu Florovit z żelazem, u Czarka jest chyba. Pomaga.

Instagram Ogrodowiska
myszorek 18:01, 10 sie 2012

Chyba jutro kupię, ale poczekam jeszcze ze dwa dni, czy będzie jakiś efekt, bo posypałam trawnik azofoską 8 po wertykulacji, niby to już jesienny nawóz, ale niech się trawsko ukorzenia