Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Rododendronowy ogród II. 23:24, 03 lis 2016

Do góry
Dziękuję Bozenko nieustająco przemiła kobitka z Ciebie
Dlaczego ja nie mam takiej teściowej??!!
Ogród z pergolą 23:10, 03 lis 2016

Do góry
Bozenko i Lucjo mirabelki u siebie nie planuję to tylko taka wymiana zdań z Moniką bo napisała kiedyś że modna.ale mnie to nie rusza, spokojnie wybór będzie sposrod wypisanych drzew
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:43, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

u mnie kwitnie nadal,kocham ją prawie jak eMa i córki
czytam dalej z zapartym tchem :*

Ania u mnie za rok będzie pewnie TOP 3 a może TOP 1 ????
Rododendronowy ogród II. 22:24, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ciekawe czy taka siewka trzyma cechy matecznej, jak myslisz? to nie karczuj Bożenko, wezmę. jak mi się nie spodoba to za płot posadzę, mam nadzieje że nie bedzie ci przykro? dumam nad wielopniowym i mam typy a takie drzewko do sprawdzenia za free byloby super
a powiedz jeszcze jakie one wysokie u Ciebie? w wolnej chwili wrzuciłabyś pare fotek?

Siewki moim zdaniem mają cechy matki. Dobrze zostawie je dla Ciebie i nie będzie mnie absolutnie martwic jeśli wylądują pod płotem. Naszukałam sie jakiegos ich zdjecia i nic lepszego nie znalazłam . Widac tylko ich korony, wzięłam w białą obwódkę.

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 22:11, 03 lis 2016

Do góry
no pewnie ale go wytrę papierem, chodzi o to żeby trochę odżył
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 22:10, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

to mój autorski pomysł akt desperacji..

Ania a blat po takim oleju nie jest tłusty i nie widac na nim odcisków palców np?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 22:08, 03 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Olej kokosowy do gotowania,do włosów,do zębów,do demakijaż ale ze do blatów...nie wiedziałam

to mój autorski pomysł akt desperacji..
Rododendronowy ogród II. 22:04, 03 lis 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Moje maja pewnie z 15 lat ale nie są wysokie bo je tniemy. Odkad zaczełam ciac to jeden sie nie przebarwia a drugi bardzo słabo. Było mnóstwo siewek dawniej bo starsze gałęzie kwitną i wydają nasiona , te cięte sa za młode ale widziałam jeszcze siewki takie po pól merta miały , miałam wyrwac i wyrzucic ale na razie sa gdybys chciała. Powiem że nie pamiętam czy sa wielopniowe bo rosna pod płotem i pnia nie widac ale z tym nie ma problemu bo jak dwie czy trzy sadzonki razem posadzisz to bedzie wielopniowy.Wydaje mi sie ze jednak wielopniowe sa bo częsc tych pni wycinaliśmy, tak na pewno są wielopniowe.

ciekawe czy taka siewka trzyma cechy matecznej, jak myslisz? to nie karczuj Bożenko, wezmę. jak mi się nie spodoba to za płot posadzę, mam nadzieje że nie bedzie ci przykro? dumam nad wielopniowym i mam typy a takie drzewko do sprawdzenia za free byloby super
a powiedz jeszcze jakie one wysokie u Ciebie? w wolnej chwili wrzuciłabyś pare fotek?
Rododendronowy ogród II. 21:49, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ale numer przyszlam o ginnala popytać a tu akurat troche o nich
powiedz Bożenko masz je pewnie od dawna? wysiał ci sie gdzieś może? jak wysoki jest u ciebie? wielopniowy?

Moje maja pewnie z 15 lat ale nie są wysokie bo je tniemy. Odkad zaczełam ciac to jeden sie nie przebarwia a drugi bardzo słabo. Było mnóstwo siewek dawniej bo starsze gałęzie kwitną i wydają nasiona , te cięte sa za młode ale widziałam jeszcze siewki takie po pól merta miały , miałam wyrwac i wyrzucic ale na razie sa gdybys chciała. Powiem że nie pamiętam czy sa wielopniowe bo rosna pod płotem i pnia nie widac ale z tym nie ma problemu bo jak dwie czy trzy sadzonki razem posadzisz to bedzie wielopniowy.Wydaje mi sie ze jednak wielopniowe sa bo częsc tych pni wycinaliśmy, tak na pewno są wielopniowe.
Ogród z pergolą 21:07, 03 lis 2016

Do góry
pod koniec kwietnia jakoś, znalazłam fotki z jablonkami bo je wtedy kupowałam. no żal..aż chyba się wybiore póki listki jeszcze na drzewach, może w sobotę
Ogród z pergolą 20:58, 03 lis 2016

Do góry
w moim przypadku niewiem czy to podażanie za modą czy generalnie poznawanie nowych roslin... wczesniej ogrod dla mnie to 500m2 przy szeregowcu w którym miałam tuje, lilaki, berberysa, trzmiliny, liliowce i peonie. czyli pojecie zerowe
w Rogowie bylam wtedy co z Tobą

Ogród z pergolą 20:42, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
przeoczyłaś tez pare moich pytań np skąd pomysł że mirabelka na czasie?
wiedziałaś że Heptakodium jest w Rogowie? kurcze ze tez ja podczas naszej wizyty nie wiedziałam na co zwracac uwagę..

No może jednak przeoczyłam, wybacz
Mirabelka na czasie? Wybacz (znowu) napisałam tak nieco dla jaj, jako mała złośliwość w kierunku podążania za modami i robienia wow na widok gatunków które są już od lat na wyciągnięcie ręki. Ale musiały się najpierw pojawić na znanej wystawie żeby ktoś je dostrzegł Ale chyba nie załapałaś. To nic. A ty wiesz że nawet Reni em użył tego określenia na świdośliwy które ściągali z daleka?! W szoku byłam
A tak na poważnie to nawet ostatnio miałam ci strzelić fotę jednej mirabelki rosnącej niedaleko przy torach. Pokrój ma idealny Tylko cieńsze gałązki wyciąć i już Poważnie Na szczęście Asia dała ci tu dowód
Tego krzaka nie znam. Poczytam potem.

A ty w Rogowie byłaś wcześniej z dziewczynami czy teraz jakoś?
Ogród Nety- moje marzenie 20:42, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
wow Aneta 2 style Ci się podobają, piny źwirowe wskazują na minimalistyczny a z ogrodem Zielonej i zimozielonym styl nazywany przeze mnie misz-maszem ale w dobrym tego slowa znaczeniu bo sie zaraz tu Monika wzburzy

Ja nie wiem jak się te style nazywają, no ale faktycznie to jest to co lubię i to, co uważam, ze mi pasuje i jestem w stanie zrealizować. Czyli takie realistyczne podejście

Ogród Nety- moje marzenie 20:34, 03 lis 2016

Do góry
wow Aneta 2 style Ci się podobają, piny źwirowe wskazują na minimalistyczny a z ogrodem Zielonej i zimozielonym styl nazywany przeze mnie misz-maszem ale w dobrym tego slowa znaczeniu bo sie zaraz tu Monika wzburzy
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:29, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
no wiesz mua psycholog? raczej czujny słuchacz

no no ...
a propos wielopniowego ciekawa jestem co wybierzesz? bo ja bym sobie tego ginnala sprawiła
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:27, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

wiem o czym mowisz...ja gdybym mogła cofnąć czas to bbym wszędzie zywopłot cisowy zrobiła i poszla tylko w graby i śś... teraz chociaż kostki będę mieć już w pełni swiadoma tego czego chcę...dobrze że więcej rośli nie nakupowałam

ja to wiem Renia, zobaczysz zimą 2017 gdy będziesz robic takie podsumowanie jak w tym roku robiłas bedziemy oglądac zupełnie inne rabaty

no właśnie i to wszystko nie jest nawet do końca kwestią pieniędzy ale gustu, który ewoluuje ... Ty jesteś w dużo lepszej sytuacji ...

No aż tak, ze zupelnie inne to mi nie życz
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:26, 03 lis 2016

Do góry
no wiesz mua psycholog? raczej czujny słuchacz
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:22, 03 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

wiem o czym mowisz...ja gdybym mogła cofnąć czas to bbym wszędzie zywopłot cisowy zrobiła i poszla tylko w graby i śś... teraz chociaż kostki będę mieć już w pełni swiadoma tego czego chcę...dobrze że więcej rośli nie nakupowałam

ja to wiem Renia, zobaczysz zimą 2017 gdy będziesz robic takie podsumowanie jak w tym roku robiłas bedziemy oglądac zupełnie inne rabaty

I na czym stanie pani psycholog?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:21, 03 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Gdybym robiła nawierzchnie dwa lata temu to myślę, że byłby spójny ... a to dostosowanie się do tego co juz zmodziliśmy jest mega trudne
Myślisz?

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:18, 03 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Mi się wydaje, że Renia wiedziała od początku, co lubi. Ania, sprawdź pierwsze strony i opis

wróciłam sie i nawet 3 strony przeczytałam i jest tylko informacja ze chce ogrod minimalistyczny...nooo a potem poszło...brzozowa i multum gatunkow, na przeciwko szlawia z AM potem ambrowiec z kosodrzewina i evergold, wgłebnik i linie proste i jeszcze ściana garazu z tymi aurea nana, cisem a teraz śś. minimalistycznie bardzo wedlug mnie dopiero teraz po zrobieniu wgłębnika, scianki i grabowej Renia wie w która strone podąża
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies