Oj tak wysoko blat...ja mam bardzo.Ty Kasiu musisz mieć jeszcze wyżej w innych kuchniach czuje sie jak w domu krasnoludków
Megic corner superncomfort jest super komfort ale cena już nie jest komfort.ale co tam
Właśnie zastanawiałam się jeszcze nad tematem zlewu.Na chwilę obecną mam taki w kolorze beżowym-trochę kosztował i nie wiem,czy przerzucać go do nowej kuchni,czy kupić czarny.
a wiesz Aniu,że wczoraj byłam na szybkiej kawie u koleżanki i rozmawiałyśmy od kuchni-ona ma taką 3-letnią i czarny zlew.Zastanawiałam się właśnie,czy swój zlew wymieniać.Mówiła mi, że mocno widać osad-regularnie mocno go czyści-ale nie dopytałam czym-a potem olejem naciera. Mój jasny też zachodzi osadem z herbaty, kawy...
Beatko ja jestem wzrostu słusznego-1,80 w skarpetach, mąż też niemały-także blat będzie wyżej jakieś 5 cm niż standard.Jak tak piszesz o tej Twojej kuchni-to okrutnie jestem jej ciekawa!Jakąś fotkę na priv wysłałabyś?
Słyszałam, że magic-cornery są fajne.Ale cena kuchni i tak ze sprzętem mocno mnie dobija, więc obejdę się bez takiego bajeru.Jedna szafka będzie po prostu mniej używana-a jak tak sobie pomyślę- to w sumie w stałym obrocie człowiek nie ma wszystkich sprzętów kuchennych-coś tam wyciąga się okazjonalnie.