Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wianki świąteczne Kasi 12:47, 28 lis 2012

Do góry
Jeśli nie zaglądacie na mój wątek to mam nadzieje, że może tu zaglądacie ...
Kochani zawiankowało nas świątecznie ... Czy na Waszych drzwiach w okresie Świąt Bożego Narodzenia zawiśnie wianek i będzie witał Waszych szanownych gości radośnie? Mam nadzieje, że tak. Dziele się z Wami moimi perłami, cudeńkami, które misternie klece jak tylko czas pozwala ...tych którzy nie zdążą sami wykonać wianków naturalnie serdecznie zapraszam do tendom.pl...

uwielbiam go ...

ten dla Matysi bo kocha konie

szarości, piekności

fiolet w połaczeniu z ecru jest cudny

oryginalny spód

ten kocham jest moją perłą

Kochani pochwalcie się Waszymi cudeńkami, które uda Wam się zmontować ...na naszym tendomowym blogu instrukcja jak zrobić wianek krok po kroku ...powodzenia

Kasia
tendom.pl

U Kasi w ogrodzie ... 12:37, 28 lis 2012

Do góry
Kochani zawiankowało nas świątecznie ... Czy na Waszych drzwiach w okresie Świąt Bożego Narodzenia zawiśnie wianek i będzie witał Waszych szanownych gości radośnie? Mam nadzieje, że tak. Dziele się z Wami moimi perłami, cudeńkami, które misternie klece jak tylko czas pozwala ...tych którzy nie zdążą sami wykonać wianków naturalnie serdecznie zapraszam do tendom.pl...

uwielbiam ten osobiście

specjalnie dla mojej Matysi, która w tym sezonie postanowiła zostać mistrzem jazdy konnej

fiolet nadal kocham mimo przemijających trendów i ten niespotykany spód wianka- wspaniały!

szarości nadal na czasie

Pochwalcie się Waszymi cudeńkami...wspieram Was duchem, życząc wspaniałej zabawy przy tym

Kasia
tendom.pl

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:57, 27 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ja też nie lubię zimy, ale ..póki co - mam dwie nowe doniczki...były w kwiaciarni u mnie..hehe i białego amarylisa na wianek zakupiłam i jeszcze 4 cyklamenki, bo nie wiem kiedy na giełdę pojadę - to tak na wszelki wypadek

To poszalałaś, ale czuję, że od razu ci weselej super!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:15, 27 lis 2012

Do góry
Ja też nie lubię zimy, ale ..póki co - mam dwie nowe doniczki...były w kwiaciarni u mnie..hehe i białego amarylisa na wianek zakupiłam i jeszcze 4 cyklamenki, bo nie wiem kiedy na giełdę pojadę - to tak na wszelki wypadek
Dla odmiany czas na zmiany... 13:33, 27 lis 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Dziewczyny, jeśli chodzi o mocowanie wianków, ja mam na stałe wbity malutki gwóźdź, na górze, w grubość drzwi oczywiście, a nie w powierzchnię frontową:

Wystaje tak na 3 mm. Nie jest widoczny i nie przeszkadza w zamykaniu. Wianek wieszam na żyłce na pasującej wysokości.

Też tak mam za radą Danusi
Dla odmiany czas na zmiany... 09:45, 27 lis 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Dziewczyny, jeśli chodzi o mocowanie wianków, ja mam na stałe wbity malutki gwóźdź, na górze, w grubość drzwi oczywiście, a nie w powierzchnię frontową:

Wystaje tak na 3 mm. Nie jest widoczny i nie przeszkadza w zamykaniu. Wianek wieszam na żyłce na pasującej wysokości.

o to dobry sposób na powieszenie wianka, właśnie myślałam, jak mój zamocować, żeby wyglądał ładnie i schludnie

Beta pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 06:34, 27 lis 2012

Do góry

Marzy mi się Siedlisko.... 20:14, 26 lis 2012

Do góry
Aniu świetny pomysł na wianek z liści bodziszka, który tak niesamowicie się przebarwił. Pięknie to wygląda
Zdjęcia fajne i optymistyczne aż wydaje się niemożliwe że to u nas tak pięknie było...bo wydawało mi się że ostatnio męczące mgły opanowały nasz rejon.
ogrodoweimpresjejolki 19:58, 26 lis 2012

Do góry
Jola, u ciebie jeszcze jesienne klimaty. Piękna ta kompozycja cyklamenowa. Też mi się marzy taki wianek z jodły.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:10, 26 lis 2012

Do góry
Dobrze, 4-5 zestawów pewnie pójdzie, a reszta najwyżej popatrzy jak to się robi, ja też się cieszę

Ja będę pomagać w robieniu dekoracji i popatrzę. Swój wianek zrobię pewnie w piątek.
ogrodoweimpresjejolki 15:15, 26 lis 2012

Do góry
Zaglądam zachęcona Jolu. Mam radę dla Ciebie, żeby pod wianek cokolwiek podłożyć, żeby doniczki nie było widać. Jakiś patyczek, cokolwiek. Cyklamen śliczny, duży, ja mam miniaturki
Dla odmiany czas na zmiany... 12:30, 26 lis 2012

Do góry
Milenko pomysł na wianek bardzo ciekawy, czekamy na wykon

a na tasmie to faktycznie mogłoby nie utrzymać

Gosia dzieki jak zwykle niezawodna
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 11:54, 26 lis 2012

Do góry
Mój też się nie zgadzał na gwoździe w drzwiach.
Ale ja się nie zgodziłam na jego niezgodę i wianek i tak wisiał na gwoździu
Podobnie było z girlandą na kominku

Wieloszko - może będą takie bez napisu?
Ja kupowałam w Renomie i było ich tam sporo.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 11:44, 26 lis 2012

Do góry
Dzięki za zdjęcie wieszaczka Mierzę drzwi i jadę po niego, bo M. nie zgadza się na wbijanie gwoździ, żeby wianek powiesić Jeszcze tylko jakby był bez żadnego napisu...
Dla odmiany czas na zmiany... 09:47, 26 lis 2012

Do góry
Dziewczyny ja też kupiłam za kupę kasy białe sople. Podziałały 2 lata i koniec z nimi. Postanowiłam, że kupuję teraz energooszczędne, białe, zwykłe lampki. Wiecie, klasycznie, estetycznie a wianek tak zrobię, że kupię w kwiaciarni największy podkład i okleję szyszkami lub orzechami. Dokupię do tego małe filcowe gwiazdki i czerwoną kokardę. Wianek zamierzam przykleić na taśmie dwustronnej, ale może to naiwny zamiar? Nie wiem czy da radę?
Dla odmiany czas na zmiany... 09:22, 26 lis 2012

Do góry
Milenko

oooo to Ty już poczułaś magię świąt trzeba było choinki przechować i miałabyś jak znalazł

super pomysł na obrus moja znajoma ostatnio kupiła kawał fajnego materiału za 1 zł, i oczywiście zrobił az tego obrus że tez mi się takie okazje nie trafiają

a znalazłaś już jakiś pomysł na wianek? ja skłaniam się ku naturze tzn. szyszki, ew. kora, co tam z lasu przytargam
Dla odmiany czas na zmiany... 09:14, 26 lis 2012

Do góry
Beata ja też wczoraj szukałam pomysłu na świąteczny wianek szukałam też lampek ledowych, zewnętrznych A święta poczułam po tym jak w sobotę ubierałam 2 choinki do zdjęć szkoda mi ich było potem rozbierać. Obrusy są kosmiczne drogie, to fakt, dlatego ja mój, bardzo duży mam z zasłony ze sklepu z odzieżą używaną
Ogród Marty 16:42, 25 lis 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Cześć Marta, dawno nie byłam u Ciebie, nadrobiłam troszeczkę pismo obrazkowe, które bardzo mi się podobałoteż mam wianek z hortensji na drzwiach za bardzo teraz nie mam czasu na pisanie , wiesz ostatnie prace w ogrodzie, u Ciebie jeszcze dużo koloru w ogrodzie, dzięki za wizytę, pozdrawiam

Aniu- dziekuje za wizyte hortensje niestety juz dawno stracily swoj kolorek, ale takie tez sa fajne. Pozdrawiam gorco
Ogród Marty 23:34, 24 lis 2012

Do góry
Cześć Marta, dawno nie byłam u Ciebie, nadrobiłam troszeczkę pismo obrazkowe, które bardzo mi się podobałoteż mam wianek z hortensji na drzwiach za bardzo teraz nie mam czasu na pisanie , wiesz ostatnie prace w ogrodzie, u Ciebie jeszcze dużo koloru w ogrodzie, dzięki za wizytę, pozdrawiam
Ogród w Alei Lipowej... 22:53, 24 lis 2012

Do góry
Śliczności Justi wyrabiasz - piękny wianek
Tak-zdecydowanie dałaś impuls do działanie dla wielu!
Jutro idę zatem w las
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies