Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 15:37, 30 lis 2012

Do góry
gusiarz napisał(a)
Gabisiu - pomysł z haczykiem na wianek jest świetny. Muszę mojego eMa poprosić - może wygnie takie cuś z blaszki jakiejś fajnej. Byłoby bez napisu, ale w sumie jest mi on niepotrzebny, bo mam drzwi z kwadratowymi okienkami i wianek i tak dość wysoko będzie wisiał. Dzięki za pomysł

Można też powiesić na takim wygiętym haczyku zrobionym z metalowego wieszaka z pralni.
Ale mi się trochę przesuwał.

Z tych drucianych wieszaków robię też takie kółka dla bluszczu:

Ogólnie te wieszaki są bardzo przydatne!
Kiedyś przydały mi się też do odtykania toalety
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 15:09, 30 lis 2012

Do góry
Gabisiu - pomysł z haczykiem na wianek jest świetny. Muszę mojego eMa poprosić - może wygnie takie cuś z blaszki jakiejś fajnej. Byłoby bez napisu, ale w sumie jest mi on niepotrzebny, bo mam drzwi z kwadratowymi okienkami i wianek i tak dość wysoko będzie wisiał. Dzięki za pomysł
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 14:34, 30 lis 2012

Do góry
Jutro rano zrobię chyba jeszcze jeden wianek. Żywy - mam gałązki świerka. szkoda zmarnować.

Tak sobie myślę, kto będzie wrzucał zdjęcia na watek, jak wszyscy będą zajęci? hehe
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 13:09, 30 lis 2012

Do góry
Ewa fajny wianek!
A ten "przelot" super!!

Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 10:14, 30 lis 2012

Do góry
My też działamy ,ja i dzieciaki ,robimy na kiermasz szkolny oraz konkurs, córa z moją pomocą uszyła choinkę przybraną koralikami ,synuś jeden robił kulę szyszkową jak Uli a drugi wianek z mchu .Oto kilka naszych prac
Kolorowe rabaty 00:36, 30 lis 2012

Do góry
justi napisał(a)
Oj tam oj tam, czemu jadła?
Jeden wianek buch na drzwi, drugi buch na okno, a stroik na stół. Atmosferka świąteczna od progu

Justi ja co roku ubieram dom i jak ubiorę choinkę to już mam dość.Ja upierdliwa jestem bombki muszą wisieć idealnie jak się tylko to da.A wiesz,że to zależy od kształtu choinki czy jest pełna,ładna itd. Trochę mi się schodzi .Jeszcze wieszam girlandy na obrzeżach wejść do kuchni i pokoju dziennego .Może kiedyś chłopcy docenią te szopki mamusine
Kolorowe rabaty 23:06, 29 lis 2012

Do góry
Oj tam oj tam, czemu jadła?
Jeden wianek buch na drzwi, drugi buch na okno, a stroik na stół. Atmosferka świąteczna od progu
Dla odmiany czas na zmiany... 21:11, 29 lis 2012

Do góry
ewa004 napisał(a)
Ja chyba też zapadam w sen
Ale przygnębiająco działa na mnie ta pogoda
Wkurzona jestem ,musiałam wziąć tydzień urlopu ,miałam zamiar ogród na zimę przygotować okna chociaż umyć a tu leje, leje ,leje, już drugi dzień :/

Ewuś to jesteśmy już dwie trzeba sobie tylko jakieś wygodne i przyjemne legowisko znaleźć ech gdyby tak można było...

odnosnie urlopu to ja w przyszłym tyg biorę3 dni, mam nadzieje że nie spędzę go tylko i wyłącznie na sprzątaniu może uda mi sie wianek zrobic
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 14:55, 29 lis 2012

Do góry
Wianek z szyszek -dekoracja do świecy

I kula świąteczna z aniołkami

i jeszcze dekoracja na okno (niestety ze względu na długość zdjęcie robiłam na podłodze)
szczegóły dekoracji na moim wątku
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 13:44, 29 lis 2012

Do góry
cudne zdjęcia z wyprawy do Kapiasów dzięki za fotorelacje ... przywołuje super wspomnienia ....wianek bardzo ładny ... Ewciu zrób wianek ...

buziaki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:20, 28 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Raczej świece nie będą czerwone, ale przymiarke zrobiłam

Dawno mnie nie było na forum, więc zaczęłam od szefowej, bo widzę że dużo się dzieje.
Donicom mówię - hm. Bardziej bym widziała spatynowane, zrobione na ołów na przykład.
Wianek adwentowy - cudny i z tymi świecami, mimo że jeszcze bez żadnych ozdób.
Ja też mam wianek z kolcami na cztery świece i w zeszłym roku miałam kremowe i jakiś taki mdły mi się wydawał, więc w tym roku kupiłam czerwone, ale takie klasyczne, grube i krótkie walce. Boże Narodzenie lubi czerwony w dekoracjach, jakoś tak to jest.
Mam nadzieję, że pokażesz swój wianek po udekorowaniu, będę się inspirować. Bo to już w najbliższą niedzielę zapalamy pierwszą świecę.
Danusia, a robisz żywą girlandę na schody na święta?
Po prostu ogród... 20:05, 28 lis 2012

Do góry
Ale super Ci ten wianek wyszedł, taki równiutki
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 20:00, 28 lis 2012

Do góry
sylllwia napisał(a)
Pewnie i mieliśmy dzisiaj piękny, słoneczny dzień na Górnym Śląsku, ale jak ja przyjechałam do domu to już ciemno było, nie lubię tych krótkich dni, a wypadu do Kapiasów i podładowanych akumulatorów zazdraszam

Sylwuś ja tez nie lubię krótkich dni , ale jak dzis mówili, że na północy w Szwecji dzień ma 5 godzin i szwedzi doświetlają sie specjalnymi lampami na przystankach to już nie narzekam

Pokażę Ci jaki uroczy wianek widziałam u K

Wianki świąteczne Kasi 12:47, 28 lis 2012

Do góry
Jeśli nie zaglądacie na mój wątek to mam nadzieje, że może tu zaglądacie ...
Kochani zawiankowało nas świątecznie ... Czy na Waszych drzwiach w okresie Świąt Bożego Narodzenia zawiśnie wianek i będzie witał Waszych szanownych gości radośnie? Mam nadzieje, że tak. Dziele się z Wami moimi perłami, cudeńkami, które misternie klece jak tylko czas pozwala ...tych którzy nie zdążą sami wykonać wianków naturalnie serdecznie zapraszam do tendom.pl...

uwielbiam go ...

ten dla Matysi bo kocha konie

szarości, piekności

fiolet w połaczeniu z ecru jest cudny

oryginalny spód

ten kocham jest moją perłą

Kochani pochwalcie się Waszymi cudeńkami, które uda Wam się zmontować ...na naszym tendomowym blogu instrukcja jak zrobić wianek krok po kroku ...powodzenia

Kasia
tendom.pl

U Kasi w ogrodzie ... 12:37, 28 lis 2012

Do góry
Kochani zawiankowało nas świątecznie ... Czy na Waszych drzwiach w okresie Świąt Bożego Narodzenia zawiśnie wianek i będzie witał Waszych szanownych gości radośnie? Mam nadzieje, że tak. Dziele się z Wami moimi perłami, cudeńkami, które misternie klece jak tylko czas pozwala ...tych którzy nie zdążą sami wykonać wianków naturalnie serdecznie zapraszam do tendom.pl...

uwielbiam ten osobiście

specjalnie dla mojej Matysi, która w tym sezonie postanowiła zostać mistrzem jazdy konnej

fiolet nadal kocham mimo przemijających trendów i ten niespotykany spód wianka- wspaniały!

szarości nadal na czasie

Pochwalcie się Waszymi cudeńkami...wspieram Was duchem, życząc wspaniałej zabawy przy tym

Kasia
tendom.pl

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:57, 27 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ja też nie lubię zimy, ale ..póki co - mam dwie nowe doniczki...były w kwiaciarni u mnie..hehe i białego amarylisa na wianek zakupiłam i jeszcze 4 cyklamenki, bo nie wiem kiedy na giełdę pojadę - to tak na wszelki wypadek

To poszalałaś, ale czuję, że od razu ci weselej super!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:15, 27 lis 2012

Do góry
Ja też nie lubię zimy, ale ..póki co - mam dwie nowe doniczki...były w kwiaciarni u mnie..hehe i białego amarylisa na wianek zakupiłam i jeszcze 4 cyklamenki, bo nie wiem kiedy na giełdę pojadę - to tak na wszelki wypadek
Dla odmiany czas na zmiany... 13:33, 27 lis 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Dziewczyny, jeśli chodzi o mocowanie wianków, ja mam na stałe wbity malutki gwóźdź, na górze, w grubość drzwi oczywiście, a nie w powierzchnię frontową:

Wystaje tak na 3 mm. Nie jest widoczny i nie przeszkadza w zamykaniu. Wianek wieszam na żyłce na pasującej wysokości.

Też tak mam za radą Danusi
Dla odmiany czas na zmiany... 09:45, 27 lis 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Dziewczyny, jeśli chodzi o mocowanie wianków, ja mam na stałe wbity malutki gwóźdź, na górze, w grubość drzwi oczywiście, a nie w powierzchnię frontową:

Wystaje tak na 3 mm. Nie jest widoczny i nie przeszkadza w zamykaniu. Wianek wieszam na żyłce na pasującej wysokości.

o to dobry sposób na powieszenie wianka, właśnie myślałam, jak mój zamocować, żeby wyglądał ładnie i schludnie

Beta pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 06:34, 27 lis 2012

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies