Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla roślin o mocnych nerwach

Ogród dla roślin o mocnych nerwach

nieszka 22:16, 25 lis 2012

Nie przemarzała mówisz? Ja dziś pozbyłam się bukszpanów z donic przed domem ze strachu że zmarzną i szukam czegoś zimozielonego co przetrwa zimę...Już nawet pomyślałam o takich sztucznych kulkach bukszpanowych żeby nie narażać żadnej rośliny na pewną śmierć
Wieloszka 11:44, 26 lis 2012

Dzięki za zdjęcie wieszaczka Mierzę drzwi i jadę po niego, bo M. nie zgadza się na wbijanie gwoździ, żeby wianek powiesić Jeszcze tylko jakby był bez żadnego napisu...
Gabisia 11:54, 26 lis 2012

Mój też się nie zgadzał na gwoździe w drzwiach.
Ale ja się nie zgodziłam na jego niezgodę i wianek i tak wisiał na gwoździu
Podobnie było z girlandą na kominku

Wieloszko - może będą takie bez napisu?
Ja kupowałam w Renomie i było ich tam sporo.
Gabisia 11:56, 26 lis 2012

Nieszko - ta donica nie jest nawet ocieplana, więc nie wiem jak ta kula przetrwała?
Za plastikowe kulki bukszpanu można zostać zlinczowanym na Ogodowisku
Uważaj

Całusy!
gusiarz 15:09, 30 lis 2012

Gabisiu - pomysł z haczykiem na wianek jest świetny. Muszę mojego eMa poprosić - może wygnie takie cuś z blaszki jakiejś fajnej. Byłoby bez napisu, ale w sumie jest mi on niepotrzebny, bo mam drzwi z kwadratowymi okienkami i wianek i tak dość wysoko będzie wisiał. Dzięki za pomysł
Gabisia 15:37, 30 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Gabisiu - pomysł z haczykiem na wianek jest świetny. Muszę mojego eMa poprosić - może wygnie takie cuś z blaszki jakiejś fajnej. Byłoby bez napisu, ale w sumie jest mi on niepotrzebny, bo mam drzwi z kwadratowymi okienkami i wianek i tak dość wysoko będzie wisiał. Dzięki za pomysł

Można też powiesić na takim wygiętym haczyku zrobionym z metalowego wieszaka z pralni.
Ale mi się trochę przesuwał.

Z tych drucianych wieszaków robię też takie kółka dla bluszczu:

Ogólnie te wieszaki są bardzo przydatne!
Kiedyś przydały mi się też do odtykania toalety
Gabisia 15:40, 30 lis 2012

Wklejam też tutaj próbę generalną moich tegorocznych ikejowych lampek na choinkę

Gabisia 15:45, 30 lis 2012

Dzięki Noemi zachorowałam też na ciemierniki.
Oczywiście z Lidla
Boże, jak ja lubię tę ogrodowiskową wymianę informacji i pomysłów, i "cynki" drogą pantoflową typu: co gdzie kupić, bo okazja

stychaz 17:42, 30 lis 2012

Gabisia napisał(a)
Dzięki Noemi zachorowałam też na ciemierniki.
Oczywiście z Lidla
Boże, jak ja lubię tę ogrodowiskową wymianę informacji i pomysłów, i "cynki" drogą pantoflową typu: co gdzie kupić, bo okazja

Witaj Gabi

Piękne masz te ciemierniki tfu tfu Ciekawe w jakim jeszcze Lidlu we Wro się ostały
A i tak przy okazji to natknęłam się na Twojego bloga to co mnie najbardziej zauroczyło to zdjęcie/nadruk na płótnie (chyba) łódź na jeziorze (o ile dobrze pamiętam). Czy możesz mi zdradzić na prv czy kupiłaś gotowca czy też sama zlecałaś wydrukowanie zdjęcia? Pozdrawiam
Gabisia 18:22, 30 lis 2012

To duże zdjęcie, dostałam od M. Było dostępne w sklepie Meble Vox. Jest autorstwa Kacpra Kowalskiego (tytuł to chyba "Spławik") - spróbuj go wyguglować Inne zdjęcia jego autorstwa też są piękne. Pozdrawiam!