Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 23:02, 29 lis 2012

justi napisał(a)
Rób wianki! To wciąga

I co będę je jadła ?))))))))
Wolę chyba jakiś stroik na stół świąteczny
adom1206 23:05, 29 lis 2012

O a ja nie znam tej piosenki
justi 23:06, 29 lis 2012

Oj tam oj tam, czemu jadła?
Jeden wianek buch na drzwi, drugi buch na okno, a stroik na stół. Atmosferka świąteczna od progu
Mala_Mi 23:25, 29 lis 2012

Martek... jastrząb zabija aby jeść...a koty zabijają dla zabawy

http://kopalniawiedzy.pl/kot-zwierze-ofiara-polowanie,16391
Martek 00:29, 30 lis 2012

adom1206 napisał(a)
O a ja nie znam tej piosenki

E tam znasz zaraz poszukam i wrzucę link

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DESARYTsbTM4&ei=xvG3UJjdE83BswaBhYCwDA&usg=AFQjCNEusJ2HdWGvQ583Mh4hC_PGxNrYTA
adom1206 00:36, 30 lis 2012

Ok.Dobrze ze mąż jeszcze też nie śpi bo zabalowałam dzisiaj na ogrodowisku,a jutro ciasta andrzejkowe na rzęsach będę robić i bez kawy nie podchodz
Martek 00:36, 30 lis 2012

justi napisał(a)
Oj tam oj tam, czemu jadła?
Jeden wianek buch na drzwi, drugi buch na okno, a stroik na stół. Atmosferka świąteczna od progu

Justi ja co roku ubieram dom i jak ubiorę choinkę to już mam dość.Ja upierdliwa jestem bombki muszą wisieć idealnie jak się tylko to da.A wiesz,że to zależy od kształtu choinki czy jest pełna,ładna itd. Trochę mi się schodzi .Jeszcze wieszam girlandy na obrzeżach wejść do kuchni i pokoju dziennego .Może kiedyś chłopcy docenią te szopki mamusine
Martek 00:56, 30 lis 2012

asc napisał(a)
Martek... jastrząb zabija aby jeść...a koty zabijają dla zabawy

http://kopalniawiedzy.pl/kot-zwierze-ofiara-polowanie,16391

Przeczytałam też komentarze ))))))
Aniu to te koty jakieś takie.Na wsi to często koty tak leniwe,że myszy po domu harcują ,a te nic ))))))))
Jak się wprowadziłam tu 13 lat temu było naprawdę dużo kotów, przez 3 sezony nawet u nas ganiały w środku rynny młode kociaki .
Dwa domy dokarmiają koty na osiedlu.
Mnie też się zdarzyło coś dać kotom,ale nie z chęci nakarmienia tylko sprawdzenia czy się dadzą oswoić
Moja t nie znosi kotów.
Któregoś roku koty zniknęły słyszałam,że wyłapywali je na zarobek bo Niemcy mieli plagę mysz,a oni wyzbyli się kotów dawno za co właśnie płacą .
Uwierzyłam w tą wersję .Teraz znowu widać pojedyncze sztuki dzikich kotów i muszę powiedzieć,że łazi taki tu albinos i zachowuje się naprawdę jak totalny dzikus i źle mu z pyska patrzy .
Jednak ja lubię koty i wiem,że tam gdzie koty nie ma szczurów ponieważ one wyjadają małe z gniazd i szczury nie zagnieżdżają się w towarzystwie kocurów.
Znam opowieści prawdziwe o szczurach i ludziach w roli głównej i nie chciałabym,żeby coś takiego ganiało mi po domu .
Myślę,że ludzie nie powinni robić "ptasich stołówek"dla kotów.Karmiki powinny być odpowiednio zabezpieczone inaczej to i my przyczyniamy się do tragicznych sytuacji .
Ja nie zauważyłam,żeby ,któryś z kotów domowych coś upolował ,ale wiem,że jeden z kotów drażni mi sukę .Przychodzi machnie ogonem specjalnie i zwiewa.
Martek 11:36, 30 lis 2012

Życzę miłego weekendu ,dobrych wróżb. .

Martek 11:39, 30 lis 2012