I jeszcze:
Świerk inversa, który był wielki i płożył się dookoła - niesamowity!
Wijący się wśród rabat trawnik - bez jednego chwasta. Nie wiem jak Bogdzia to robi, ale żadnego chwasta nie widziałam u niej!! niesamowite!
Powojnik bylinowy - może kiedyś wysępię od Bogdzi sadzoneczkę (dostałam za to perukowca, derenia i te niebieskie dzwoneczki do skalniaka):
Niesamowote kolory wielkich kwitnących azalii:
Buk purpurea pendula - może go gdzieś wcisnę u siebie??
A to sterta roślin - widoczne bukszpany variegata kupione przez Irenki męża (dziękuję gorąco! posadzę zgodnie z radami!), wielkie funkie od Roberta (wielkie dzieki! podaj prosze adres na priv dosle te nasionka ktorych nie wzielam), funkia i irysy od Weroniki (duza buzka!) 3 wielkie sadzonki traw od Danusi (zamiast nagrody od MAriusza Surowinskiego , reklamowka tojesli zoltej i bluszczu od Eli (zaraz sadzę! wczoraj skropiłam woda, czekaja w cieniu) i kilka mniejszych od Tajemniczego Ofiarodawcy (rozmawiałyśmy ale nie wiem kim byłaś -dziękuję!) Na końcu moje rośliny które tam stały wcześniej
Na tej ławeczce mogłabym zamieszkać - w takim otoczeniu! Pachniało przepięknie!
A to rośliny i miejsca które szczególnie mnie zachwyciły u Bogdzi:
Taką maleńką szałwię dostałam od kogoś (Ktosiu Darczyńco ujawnij się! Dostałam od Ciebie kilka sadzoneczek za które dziękuję, ale pomieszałam Cię z innym Ogrodomaniakiem i nie wiem kim byłaś