No jak tak można mieć cudnie lany jezowki i te Hortki oj bezwstydna jak mi kiedyś Ensnata napisała ))
sciskam bardzo mocno )) bardzo )) normalnie az sie wzruszyłam )) pieknie ciepło i wakacyjnie u mnie kumulacja szkoda ze nie lotto ...troche sie spokojniej robi buziam mocno i troche ogrodu przesyłam.
Siaka ale zmiany u Ciebie jaki busz ////a grusze ja pierdziu ......pieknie fotki jezowek i motylki urocze ))
Polinko czarujesz ...beton zwala z nog a nasadzenia ale masz pomysły. Roslinki Ci cudnie rosna. Ja popelniłam okropienstwo przesadzałam i dzieliłąm trway w czerwcu ledwo zipia ale rokuja ))) pozdrwaiam i zazdraszczam )))
Gosiu po co komu trawnik Liczby u Ciebie tak powalaja jak kolory . Lawenda z roza sliczna ))) Poczytalam o cieciu I juz mnie rece po czytaniu bola a ja jeszcze wszystko do cieciu .....moze Kasia na ten urlop do mnie?
Kocie wariacje super ))) masz wesolo. owocki. jak Malowane. Wszystko zjadlas?
Ja mam ochotę spróbować i wrąbać go w kastrę wkopaną w ziemię, tylko czekam co mi na to Danusia odpowie. Czy to jest w ogóle możliwe
Haha, jakie szkoda, jakie szkoda! Temacik naprawdę fajny, więc czyta się i ogląda z przyjemnością U mnie wciąż misz masz bez większego pomysłu na całość, ale będzie lepiej pewnie w przyszłym sezonie A zapraszam juz teraz
Frontowa wymiata. Ale jakas taka Gupia za tym betonem jestem ze fota przed. Tez mnie zachwyca hihihi Buzka I trzymam kciuki za bambusy
Ogrodowe roztrojenie jaźni to i ja mam. A jakie drzewo planujesz za miesiąc?
Ostrozke mam przezimowala bez problemu I nawet przesadzalam I pieknie zakwitly. Niestety trzeba je podpinac patyczkiem no strasznie sa lamliwe. Koloru u mnie tez coraz wiecej buzka
Tu małe porównanie, bo znalazłam stare foto: 2.05.2015 i 05.07.2016