Aniu to jest to na pierwszym planie w tej chwili już jest takie , fajnie się wciska miedzy kamienie i jest żółto seledynowe nie chciałam zaśmiecać u Sylwii fajne zdjęcia z Pęchcina, żałuję,że nie mogłam pojechać
Dziękuję Aneczko bardzo żaluję, miałybyśmy okazję się poznać... właśnie widziałam u Szmitów tę oregano, ciekawie wyglądało. mialam strasznie mało czasu na zakupy i skupiłam się tylko nad tymi roślinami które miałam na liście, dopiero dzisiaj rano pomyslałam o tym oregano... były ogromne sadzonki, po ile nie pamiętam (tych cen było tyle...) zastanawiałam się właśnie czy można je byłoby posadzić w ziemię, jak się rozrasta i czy ma szanse przezimować ?
Aniu u mnie zimuje chcesz to prześlę ja cholernie żałuję
Cześć było +2 w nocy , ale miałam poprzykrywane i dzisiaj też cały prawie dzień, bo od południa byłam w ogrodzie chwasty rosną niemiłosiernie, więc trzeba dziabać
WITAM WAS SERDECZNIE KOCHANI, CZEKAM NA JAKIEŚ POMYSŁY I CZEKAM,, ALE CHYBA ZA BARDZO NAMIESZAŁAM W TYM WĄTKU WIĘC ZACZNĘ RAZ JESZCZE ZROBIŁAM PROJEKT RZUT Z GÓRY MOJEJ DZIAŁKI, NIE MAM JAK ZROBIĆ TAKIEGO ZDJĘCIA, CHYBA, ŻE NA DACH WEJDĘ ) TAK OTO TO WYGLĄDA, JAK JUŻ MÓWIŁAM POSADZIŁAM WZDŁUŻ LINI DZIAŁKI THUJE, I TRAWĘ, DOMEK JEST KWADRATOWY, A OGRÓDKI MAŁE, ZALEZY MI, ABY ROBIŁY WRAŻENI WIĘKSZYCH I "CIEPLEJSZYCH" ORAZ NA ROŚLINKACH ZIMUJĄCYCH, WIELOROCZNYCH, ABY NIE ZMIENIAC NIC TYLKO DBAĆ
MAM NADZIEJĘ, ŻE POMOŻECIE MI COŚ ZAPLANOWAĆ, BO NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ, Z PRZODU DOMU NIE MA NIC, TAKŻE JEST PEŁNA DOWOLNOŚĆ W PROJEKTOWANIU ALE TRZEBA MIEĆ POMYSŁY...A U MNIE Z NIMI GORZEJ... JAKOS NIE MAM TAKIEGO ZMYSŁU...