Pięknieje u Ciebie ogród z dnia na dzień - w przyszłym roku go nie poznasz - nieskromnie powiem, że coraz milej mi się patrzy na swój A zebrinusy masz przepiękne - oby mój był tak w procencie piękny jak Twoje - w przyszłym roku, bo w tym ma mniej niż 30 cm.
Co do złotokapu/a? może zapomniałaś kapnąć mu złotem?.. albo podlałaś piffkiem.... no innego wyjaśnienia nie ma. Na odwyk go .. i będzie git.
Ale ja tu w innej kwestii, a mianowicie zachwyciły mnie kompozycje biało-zielnonej kratownicy. Sama nie wiem, czy z powodu bieli, na którą jestem szczególnie uwrażliwiona, czy z powodu Zielonego, no właśnie czego???? futro niedźwiedzia czy jakoś tak?...
O perovskich też nie piszę, bo nie wiem jakie były.. ale widzę za to, jak Ci cudnie grab urósł I jaki piękny ... Czy on już zimował w Twoim ogrodzie? Masz jakąś dokumentację wizualną...? Bom ciekawa...
Rabata przecudnej urody .... moją lawendę po przesadzeniu chyba sz... trafi i trawę gracillimus również .... No trudno ..... Fajowe zakupy a ja również zakupiłam poziome nożyce u Dany , tną trawę tzn brody rewelacyjnie
AAAAA za chwilunię śmignie 500 setna stronica . Pozwól , że ja teraz wręczę kwiatek z gratulacjami i uciekam lulkać buziolki