No dobra, jeszcze raz.. bo kwiatek nie ten Mam nadzieję, że wystarczy mi fotek w kompie...
Ale Passskudy blokują, bo nawet zdjęcie wgrywa mi się superhiper wolno....
Klikam bez... trudno Najwyżej edytuję... Madżenko wybaczysz...?
Edytuję
Sebku nie mogę się doczekać dojrzałości ogrodu, gdy wszystko będzie już takie dojrzałe i będzie wymagać cięcia, cicia, cięcia....
Nie dziwię się, ze z lubością spoglądasz na swoj ogród
Zebrinusy urosna, na bank, są wyjątkowo niewymagajace, ja chyba kupiłam takie roczne, więc Twoje i Ani w przyszlym roku powinny być już wielkie. Moje też w ubiegłym roku były niskie ale gęste.
Sylwia, Ev i Iza sama sobie pięćsetkę strzeliłam taka zaaferowana odpowiedziami byłam, że nawet nie zobaczyłam . Buziole i podziekowania za życzenia.
Lecę poszukać okumentację grabową dla Ev
Sylwia, dziwię się że lawenda padła bo ja swoją kilkukrotnie latem przesadzalam, poczekaj moźe jeszcze odżyje????
Ana ja zakochana w betleyu jestem. Ae nożyce do kancików były za drogie, ale teraz żałuję, że nie bentleya
M się śmial ze mnie jak te nożyce zobaczył. Powiedział że boschem też moźna ten sam efekt uzyskać!! patrzcie co za ignorant!!! A przecież obserowował instruktaż Danusi.
Niech no ja kanciki zrobię to mu szczeka opadnie!!! I na technika dentystycznego z budżetu domowego nie dostanie!!!!