Gosiu czarodziejka z Ciebie takie cuda u Ciebie. Co zakatki to ciekawszy. Nigdzie nie dostalam bialej jarzmianki I kupilam w hortki krwawnik bialy. Male biale kwiatostany gdzies chyba o niego pytalas , ja go kupowalam w Obi.
Twoj niebieski zar na spotkaniu dawal po galach. Pieknas. Ty .
Bardzo serdecznie dziękuję Spotkać to się na pewno spotkamy, jak nie u Kapiasa to gdzie indziej Wybieramy się na Święto Traw w Wojsławicach we wrześniu, może też się zdecydujesz?
Bigos wychodzi nam na prawdę dobry, to masz czego żałować Szkoda, że nie mogłaś być z nami
Pierwszy wątek...aż sama teraz do niego wróciłam, ale byłam zielona wtedy...i jakie dylematy miałam, teraz mnie śmieszą, wtedy na prawdę tak czułam
Dziękuję Jolu pewnie Ci chodziło o rabatę różaną ze Św. Tereską, a nie bylinową (na niej za wiele się nie dzieje). Ale już niedługo zacznie się dziać, bo byliny ruszają i dokupiłam róże, które przyślą mi po niedzieli. Nie mogę się doczekać.
Polinko czarujesz ...beton zwala z nog a nasadzenia ale masz pomysły. Roslinki Ci cudnie rosna. Ja popelniłam okropienstwo przesadzałam i dzieliłąm trway w czerwcu ledwo zipia ale rokuja )))