Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym od linijki - ogród Ivony

Zielonym od linijki - ogród Ivony

polinka 22:51, 06 lip 2016

ivo napisał(a)

Taczki się uginają

Kończę bardziej optymistycznym widokiem

Pięknie! Będzie czad jak się wszystko rozrosnie ale z takim projektem nie może być inaczej
kaz742011 23:06, 06 lip 2016

ivo napisał(a)

Super ! Bardzo się cieszę Moje bardzo ładnie się przyjęły.

Trzymaj kciuki za moją . Mam nadzieję że będzie tak samo. Czy twoje miały jakieś podpory? Bo ta którą kupiłam nic nie ma i nie wiem jak jej "zamontować" taką tyczkę długą.
Trochę się boję tak na żywca wbijać w korzeń żeby go nie uszkodzić. U mnie strasznie wieje i pozostałe oprócz tyczki mam przywiązane do takich niższych palików.
ivo 14:40, 07 lip 2016

polinka napisał(a)

Pięknie! Będzie czad jak się wszystko rozrosnie ale z takim projektem nie może być inaczej

Dzięki Poli Chciałabym żeby u mnie rosło tak jak u Ciebie
ivo 14:42, 07 lip 2016

kaz742011 napisał(a)

Trzymaj kciuki za moją . Mam nadzieję że będzie tak samo. Czy twoje miały jakieś podpory? Bo ta którą kupiłam nic nie ma i nie wiem jak jej "zamontować" taką tyczkę długą.
Trochę się boję tak na żywca wbijać w korzeń żeby go nie uszkodzić. U mnie strasznie wieje i pozostałe oprócz tyczki mam przywiązane do takich niższych palików.

Podpory koniecznie ja mam takie paliki drewniane okrągłe średnicy chyba z 5 cm a długie chyba 2,5 albo 3 kupione w jakimś markecie budowlanym. Przywiązałam materiałem pociętym na paseczki. I w sumie wbiłam trochę w korzeń. U mnie też wieje okrutnie więc podpory konieczne są
lojalna_ 15:02, 07 lip 2016

Roboty u Ciebie nie brakuje jak zawsze ale efekty to jak zawsze katalogowe bedoM )))))
butterfly 15:16, 07 lip 2016

Ivo, wiesz ze już fajnie to wszystko wygląda? Robi sie piekny ogród, roślinki widzę ze się przyjęły
Rob dużo zdjęć i zrób porównanie za 2 lata
kaz742011 20:53, 07 lip 2016

ivo napisał(a)

Podpory koniecznie ja mam takie paliki drewniane okrągłe średnicy chyba z 5 cm a długie chyba 2,5 albo 3 kupione w jakimś markecie budowlanym. Przywiązałam materiałem pociętym na paseczki. I w sumie wbiłam trochę w korzeń. U mnie też wieje okrutnie więc podpory konieczne są

Dzięki Iwona. Podporę mam taką długaśną z tamtej wiśni. Tylko bałam się ją tak na żywca w korzeń wbijać. Ale nie mam wyjścia. Może jutro odbędzie się akcja sadzenie.
ivo 22:00, 08 lip 2016

Tyle osób pytało mnie o meble więc tak na szybko fotka reszta się składa Jak się ciesze wreszcie będę mogła wypić normalnie kawę na tarasie . Co prawda z widokiem na chwastowisko ale to tylko tymczasowo.

Więcej zdjęć będzie jak się ogarniemy bo dziś przyszło zamówienie z trawkami i sadziłam do zmroku :

Bardzo zadowolona jestem z liriope. Bardzo ładne sadzonki będzie z czego dzielić Tylko takie ciemno zielone jest (moje to od Magnolii) jakies takie bardziej jasnozielone jest ale rośnie na patelni może dlatego.

Dziewczyny padam ale zrobiłam w tym tygodniu same fajne zakupy i nie tylko ogrodowe , zaliczyłam dziś kosmetyczke fryzjera jednym słowem ogarnęłam się i dobrze mi z tym . Tylko winka bym się napiła ale po tej grypie żołądkowej jeszcze nie mam odwagi
kaz742011 22:29, 08 lip 2016

Cudne te mebelki.
KasiaWB 23:38, 08 lip 2016

cześć nigdy tutaj jakimś cudem dotąd nie byłam, ale posiedziałam z godzinę lub dwie i...bardzo mi się wszystko podoba pięknie tworzysz swój ogród i efekty wspaniałe dobrze, że zajrzałam
Kibicuję
Pozdrawiam