Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:44, 22 sie 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
Sebek boooskie fotki !!! ale Ci zazdroszczę wizyty u Marzenki
a gdzie wspólna fota ja się pytam ? koszulę bym chętnie zobaczyła

No wlaśnie ja też

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:31, 22 sie 2016

Do góry
Anda napisał(a)
Fotki cudowne, Ty śliczna nawet w crocsach Tak wszyscy się fotami Sebka zachwycają, które niewątpliwie są dobre, a ja jednak Twoje wolę, bo piękne szerokie kadry robisz
Przepuściłam foty YL? Czy jednak czas nie pozwolił?

Sebek łobuz nie wstawił. A mowiłam rób foty Young Lycidas ! Jutro zrobie bo juz ciemno al ona wciąz kwitnie....zapowiada sie w przyszlym roku na niezłe cudo
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:28, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Air'y to buty - air maxy dokładnie Mierzyłem w sklepie identyczny model i zamówiłem w necie o 600 zł tańsze Janusz biznesu

Skoro Ty tak piszesz o ogrodzie to znaczy, że mogę czuć się dobrze ze swoim podejściem do mojego, bo jest identyczne

Sebek mam Air Max'y w spadku po córce, kolano sobie w nich skręciłam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:27, 22 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Sebek odstrzelony to rozumiem podglądając jego lookbook na pinterest ale że Marzena gumaki do koszulki ma nawet dopasowane to juz szczyt luksusowego ogrodnika bomba !
ogród zachwycający...

jako umysł ścisły, analityczny mam prośbę o podsumowanie debaty o różach purpura/bordo czy dobrze ustawiłam kolorystycznie od najjasniejszej?

soul
darcey
ascot
falstaff
munstead
Souvenir Doktorek
trandescent

a gdzie bylby ascot i souvenir?
i czy trandescent, souvenir i falstaff potrzebuja podpór?

Perfekcyjnie uszeregowane, brawo!
Ascot i Souvenir maja na poczatku bardziej czerowny odcien. Wpisuje w kolejnosci w II fazie kwitnienie, czyli gdy sie przebarwia

Falstaff jest sztywną różą, Tradescant juz drugi rok u mnie niska, nie ma co podpierać.... Souvenir zdecydowani szybko rośnie i wymga podpór, moze w kolejnych sezonach będzie sztywniejszy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:21, 22 sie 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Nie wiem co to Airy ale niebieskie spodnie wyobrażam sobie i wyszywaną koszulę
Sebek zdecydowanie się wykazał fotograficznie

Odnośnie plag, moje obserwacje są takie:

kiedyś też przed gośćmi musiało być: równy żwirek, posprzątane do ostatniego listeczka, umyte wodą i wypachnione... teraz niekoniecznie.

Większy dystans mamy chyba do ogrodu, to nie wystawa CHFS a normalny ogród i wolno mu mieć niedociągnięcia. Dobrze napisałaś, że dla nie ogrodowiczan - niezauważalne.

Chciałabym miec taki po wycackany ogród jak Twój z niedociągnięciami
Dzisiaj mnie u Sebka ogranęła nostalgia za Świętem Róż u Ciebie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:19, 22 sie 2016

Do góry
Ana Art- Sebek to taki perfekcyjny Ogrodomaniak

Alinak - a kiedy Ty kochana mnie odwiedzisz? Wiem wiem, teraz moja kolej

Kasya - róze pije,małe ilosc plag egipskich na nich jest zatrważająca. Nie pamietam takiego roku aby była na rózach plamistośc, rdza i mączniak... Dzisiaj dostały po oczach mieszanka Amistar+Topsin

Anusia - u minie przez cały tydzień zapowiadają słońce wiec zrobiłam pilnie oprysk, jutro oberwę i wyzbieram chore liscie. wczoraj to robiłam ale pojawiły sie kolejne. Pryskałam rowniez po glebie. Wczoraj przezyłam zalamkę bo zbierałam chore liscie, opadłe z magnoli i pod spodem grafitowy zwirek był pomarańczowy. Grzyb panoszy sie bezpardonowo... Nie ma co panikować, liscie opadna, trzeba wszytsko wyzbierać i jesinią wykonam ostatni oprysk miedzianem (gdy rosliny beda w fazie bezlistnej). Wiosna powtorka.. Takie lato. Na szczescie taka aura raz na 5 lat...

Pszczelarnia - wszyscy oglądają incrediball (strong anabell) a nikt nie zwraca uwagi ina zywopłot z laurowisni! To jakiś potwór, ma ponad 2,5 M....

Agata 19762 a ja stale podglądam na Fb

Wróbelki - co męskie oczy , to męskie

Irenko - ciekawi mnie co Ty będziesz teraz przez trzy tygodnie robiła

Ren123 - ech nigdy nie bede miała tak perfekcyjnego ogrpdu jak Ty. Ja mysle gdzie coś posadzic prez 3 min, ty planujesz min 3 dni, a ja po 3 dniahc juz przesadzam ponownie
Ogródek Iwony II 22:13, 22 sie 2016

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Iwonko - jesteś Dobromirem, pooglądałem cały proces technologiczny wykonania sadzawki. Super.

Zbyszku, tylko naśladowcą. Jest taki wątek, w którym dawno temu pokazał to wszystko Sebek
https://www.ogrodowisko.pl/watek/498-wykonanie-zrodelka-z-kamienia

Mój ogród pod górkę... 21:59, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Najwyżej zraszacze ustawię

To nie to samo, musi być ulewa!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:41, 22 sie 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Madżenko masz w donicach hortensje. Co z nimi zrobisz na zimę?

Miłej niedzieli

Mirelko wszystkie hortensje wysadzam po przekwitnieciu do ogrodu. Niesty trzeba poczekać minimum 2 sezony az te pedzone w szklarniach hortensje nabiorą siły i wypuszczą porządne duze paki, pod warunkiem, z enie zmarzną wisona....

Zielona - postaram sie cyknąć fotki róż tesciowej nastepny weekend

Olga 80 - podlewaj buka do konca jesieni jesli jest sucho, niech sie porzadnie ukorzeni przed zima, wtedy wisona juz porzadnie wystratuje. U mnei stale podsuszany (rosnie w wyjatkowo wrednym glińiastym ale bardzo suchym miejscu) długo sie zbierał do wypuszczania porzadnych kolorowych przyrostów.

Kacha 123- Sebek z sympati nie fotografował brzydkich miejsc

Ewa Agentka - fryzura stale taka wyprostowana, nawet po wyjściu z łózka o gumiakach i dżinsach juz pisałam.

MArtini - rozpływam sie od takich komplementów, dziekuję

Łuki zapraszam serdecznie , robie casting na zięcia

Lindsay - nigdy nie byłam perfekcjonistka, jestem kokoszka i lubie szybki efekt i ciagle zmiany. Wszytsko sadze krzywo, bez linijki, podobnie z cieciem i sprzataniem ..... A chciałabym byc perfekcjonistka i stale widze niedociągnięcia

Nawigatorka tez imprezujesz , ja na szczęscie wyjazdowo imprezowłam i tak kolejne kilka tygodni O dziury podejrzewam nornice, bo rok temu je ganiałam po ogrodzie gdy mi podgryzły korzenie wielkiej kuli bukszpanowej.....

Malkul ja tylko dzieki ogrodowisku chwyciłam aparat w rece... Przez całe moje długie zycie nie lubiłam robić zdjęc a Sebek ma talent, on te foty w 5 sekund zrobił, aj bym mierzyła przez 5 godzin kazde zdjecie....

Siaka - wróciłaś?

Bogdziu - Sebek ma oko

Aga z Pszenicznej - macham roześmiana kobieto

Monteverde - ja strony Anabell jestem w stanie wybaczyć wszystko, nawet ze lezy na bukszpanach

Eee tam - wizyta ogrodomaniakow to jak inspekcja sanepidu w wytwórni lodów w lipcu

KalionaZ - witaj serdecznie!

Chojna - miło spotakć bratnią duszę
Ogrodowy spektakl trwa ... 21:31, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Uwielbiam u Ciebie spacerować, bo nie wiem gdzie iść Ale z góry wiem, że i tak czeka mnie coś fajnego na każdym kroku i za każdym zakrętem

To się cieszę że taki elegancki gość uwielbia spacerować po moich ścieżkach

spacerujemy
Coś jeszcze, coś więcej... 21:25, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeśli chodzi o tą wczorajszą to nie W tej udawanej jak będzie znów okazja na zdjęcia na forum to wystąpię w niej specjalnie dla Ciebie
no to super. to ja się do wojsławic wybiorę w swojej. a gwiazda mnie rozwalila. są lepsi od nas
Ogród Cioci cz. 3 20:33, 22 sie 2016

Do góry
Ogród brzytwa - jak Wy to robicie?
W kamiennym kręgu od początku 20:26, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Te purpurowe są świetne - i jak grają z berberysem i kosodrzewina!

Dzięki Sebciu....brakuje mi tam tylko stipy, tej co mi wymarzła
W kamiennym kręgu od początku 20:22, 22 sie 2016

Do góry
Te purpurowe są świetne - i jak grają z berberysem i kosodrzewina!
Moja bajka 20:20, 22 sie 2016

Do góry
Katkak napisał(a)

Ależ Wy mnie znacie , już trochę "skarbów" mam w bagażniku. Niestety te najpiękniejsze sa tak duże, że muszę obejść się smakiem .

Ciekawe co to znów będzie?
Beskidzkie marzenie 19:40, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Z uczelni w sierpniu? W kulki z Tobą leci

Eee Sebek nie wkopując

To dopiero pierwszaczek, jakieś badania ponoć robi; nie wnikam
Beskidzkie marzenie 18:43, 22 sie 2016

Do góry
Z uczelni w sierpniu? W kulki z Tobą leci
Coś jeszcze, coś więcej... 18:12, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Jakby ktoś już myślał o dekoracjach świątecznych... Właśnie rzucili w Tesco poinsecje

No to popłynęli..... na maxa
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 17:59, 22 sie 2016

Do góry
Pięknie się Twój ogród zmienił Cudne ujęcia!
Typografia ogrodu 17:33, 22 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Czemu tak późno? Październik już będzie...
nie ostatni tydzień września.6 tygodni czekania to i tak dobry termin myślę.a dlo mnie nowa sofą jest takim lyks sem że jeszcze nie wierze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies