Najbardziej fascynują mnie drzwi do domów angielskich, zwłaszcza w ciekawym kolorze.
U nas panuje monotonia w tym zakresie...chyba że się mylę, ale najczęściej spotykane są białe lub brązowe w różnych odcieniach. Popatrzcie na drzwi angielskie
Sama radość
Pokażcie też swoje drzwi lub inne, wypatrzone na świecie
Andziulko! Staram się,chociaż nie zawsze się udaje,bo i pogoda miesza szyki,i brak codziennego doglądania nie raz zabija mi sadzonki........
Dla Ciebie słoneczko
Jutro rano mam lot powrotny.....nie wszystko zmieściłam do walizki.......Resztę przywiezie corcia która wraca później córeczka wyszkolona - pójdzie z ciocią na targ i kto wie....może znajdzie coś ciekawego
Jeszcze fotki paru drobiazgów ......nowy jest tylko napis bathe- to na prezent reszta tzn. klucze,haczyki babeczki,podstawka pod ksiażkę kucharska , różowa klateczka z ptaszkami które ćwierkają gdy klateczka się poruszy .....ze sklepików wspierających różnego rodzaju fundacje podpory pod książki kucharskie cook book ze sklepiku ze starociami - wyglądają jak nowe....może ktoś oddał je tam prostu......ważne że je znalazłam
Witaj Urszullo Twój zachwyt nad roślinkami dotarł Dla Ciebie na powitanie hortensja 'Limelight'
Powoli albo nawet i szybko załapiesz jak działa forum i poczujesz niesamowitą atmosferę jaka tu panuje. Pewnie uzależnisz się od Ogrodowiska tak jak większość z nas i nie będzie dnia, żeby nie zajrzeć do tego magicznego miejsca.