Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Milka 17:11, 10 lip 2012

Diana napisał(a)
Irenko u nas niestety ciezko cos tak ladnego zdobyc, a jesli juz jest to chca tyle ze poprostu ochota i checi odchodza !!!!!

Wiem nie kazdemu te rzeczy musza sie podobac.........no ale wiecie jak to jest Dla mnie to taka radocha Mam taki metlik w glowie....tyle pieknosci widzialam ze nie wiem, czy sie cieszyc ze zobaczylam ,czy moze plakac ze nie moge wszystkiego zabrac ze soba

Ale jestem bardzo szczesliwa....caly czas sie tutaj usmiecham

Mnie się podoba, w moim stylu i ,,tylko się ciesz jak bywam za granicą tez takie targi zaliczam i uwielbiam je, ostatnio w Mediolanie fajne bibeloty kupiłam
Diana 17:46, 10 lip 2012

Irenko kobietko to pochwal się........ super że tak sobie jezdzisz .......
Milka 17:47, 10 lip 2012

Ale ja takie 3 dniowe wypady robię bo jak za długo, ogród strajkuje
może kiedys pokażę
Diana 18:19, 10 lip 2012

Irenko to zazdroszczę
betysia 20:16, 10 lip 2012

o i juz wrocila, cala, zdrowa i ...skarbow nawiozla...zuch dziewczyna!!!!
Witaj Dianko i cudne zdjecia, wiem, czlowiek by wszystko chcial...i wtedy rozsadek zamiera... ale to co przywiozlas...super i cieszy bez granic !!!
najwazniejsze sa tez wrazenia i nowe inspiracje..., ktore na pewno za chwile pojawia sie w Twoim ogrodzie...
oj czuje,ze bedzie jeszcze cudniej !!!
buziaki!!!!
Diana 23:43, 10 lip 2012

Jutro rano mam lot powrotny.....nie wszystko zmieściłam do walizki.......Resztę przywiezie corcia która wraca później córeczka wyszkolona - pójdzie z ciocią na targ i kto wie....może znajdzie coś ciekawego
Jeszcze fotki paru drobiazgów ......nowy jest tylko napis bathe- to na prezent reszta tzn. klucze,haczyki babeczki,podstawka pod ksiażkę kucharska , różowa klateczka z ptaszkami które ćwierkają gdy klateczka się poruszy .....ze sklepików wspierających różnego rodzaju fundacje podpory pod książki kucharskie cook book ze sklepiku ze starociami - wyglądają jak nowe....może ktoś oddał je tam prostu......ważne że je znalazłam
AniaK 23:51, 10 lip 2012

Dianko spokojnego lotu i do zobaczenia po powrocie.Trawka już nie może się doczekać
Ana 09:38, 11 lip 2012

Diana napisał(a)
Jutro rano mam lot powrotny.....nie wszystko zmieściłam do walizki.......Resztę przywiezie corcia która wraca później córeczka wyszkolona - pójdzie z ciocią na targ i kto wie....może znajdzie coś ciekawego
Jeszcze fotki paru drobiazgów ......nowy jest tylko napis bathe- to na prezent reszta tzn. klucze,haczyki babeczki,podstawka pod ksiażkę kucharska , różowa klateczka z ptaszkami które ćwierkają gdy klateczka się poruszy .....ze sklepików wspierających różnego rodzaju fundacje podpory pod książki kucharskie cook book ze sklepiku ze starociami - wyglądają jak nowe....może ktoś oddał je tam prostu......ważne że je znalazłam

Dianka - ja przez Ciebie osiwieję chyba
Ja chcę na Wyspy!!!!!
AniaK 12:04, 11 lip 2012

Witaj w domku Diano, zauważyłam że już jesteś i pewnie od razu do ogródka byś poszła, a tu pada
Ana 12:05, 11 lip 2012

Oj pada pada my też uziemieni..a zdążylismy sie na spacer uszykować

Dianka - to Ty teraz sama w domu, czy Ecik też wrócil?